Кабриолет Коли под наем Протарас
10
00
10
00
Кабриолет Коли под наем Протарас

Кабриолет Коли под наем Протарас

Най-добрите коли под наем в Протарас, Кипър. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Кабриолет за коли под наем в Протарас

DOLLAR in Протарас
DOLLAR
DOLLAR
6.2
/10
Добре
6.6
/10
Обща стойност за парите
7.3
/10
Чистота
5.4
/10
Обслужване на бюрото за наем
4.6
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.3
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Протарас коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Кабриолет са широко резервирани от нашите клиенти в Протарас. Най-евтиният Кабриолет автомобил е представен от Opel Astra Convertible от Dollar Car Rental в Протарас. Цената му започва от 43,10 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете Кабриолет кола от най-високо оценената компания в Протарас, рябва да обърнете внимание на Dollar Car Rental. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 2000+ клиенти със среден резултат от 7.8/10. Кабриолет колата от Dollar Car Rental в Протарас с най-ниската възможна цена е Opel Astra Convertible. Ще ви струва около 43,10 щ.д. на ден.

  Dollar Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Протарас, с рейтинг средна оценка от 6.2/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Dollar Car Rental е Kia Ceed от клас Компактен с наем от 20,18 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Кипър, която е Икономичен, най-евтината кола от Dollar Car Rental в Протарас е Ford Fiesta, на цена от 22,98 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Suzuki Swift. Цената му започва от 23,64 щ.д. на ден от Aercar, чийто среден рейтинг е 8.6/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Протарас е Kia Picanto от Right-Cars. Цената му е само 11,21 щ.д. на ден. Right-Cars е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 6.4/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Кабриолет за коли под наем в Protaras

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 29 щ.д. от 33 щ.д. от 127 щ.д. от 66 щ.д. от 75 щ.д. от 76 щ.д.
Kem
Kem
от 32 щ.д. от 36 щ.д. от 89 щ.д. от 118 щ.д. от 103 щ.д. от 85 щ.д.
Sixt-Direct
Sixt-Direct
от 19 щ.д. от 23 щ.д. от 246 щ.д. от 128 щ.д. от 109 щ.д. от 100 щ.д.
International
International
от 29 щ.д. от 32 щ.д. от 291 щ.д. от 154 щ.д. от 133 щ.д. от 122 щ.д.
Whiz
Whiz
от 26 щ.д. от 27 щ.д. от 140 щ.д. от 131 щ.д. от 48 щ.д.
Europcar
Europcar
от 41 щ.д. от 49 щ.д. от 240 щ.д. от 133 щ.д. от 110 щ.д.
Flizzr
Flizzr
от 36 щ.д. от 43 щ.д.

Кабриолет за коли под наем отдаване под наем наблизо Протарас

Кабриолет отдаване под наем в летищата наоколо

Кабриолет коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Протарас

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Протарас. Вземете евтини цени за Кабриолет на Коли под наем