SIXT DIRECT Лимасол
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SIXT DIRECT Лимасол

Най-добрите коли под наем в Лимасол, Кипър. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SIXT DIRECT Лимасол

SIXT DIRECT за коли под наем в Лимасол

SIXT DIRECT in Лимасол
SIXT DIRECT
SIXT DIRECT
8.6
/10
Отлично
8.3
/10
Обща стойност за парите
7.9
/10
Чистота
9.3
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.1
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.3
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 10 + отзиви на клиенти

Лимасол коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Sixt-Direct в Лимасол бяха прегледани от 10+ клиенти с оценка 8.6/10. Най-евтината кола от Sixt-Direct в Лимасол е автомобилът Suzuki Alto в клас Малък. Цената е само 21,85 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Кипър. Най-евтината кола от клас Икономичен от Sixt-Direct в Лимасол е предоставена от Skoda Fabia за 26,96 щ.д. на ден.

  Aida е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Лимасол, с рейтинг средна оценка от 9.1/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Aida е Hyundai i10 от клас Малък с наем от 18,20 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Кипър, която е Икономичен, най-евтината кола от Aida в Лимасол е Ford Fiesta, на цена от 21,82 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Mitsubishi Mirage. Цената му започва от 21,94 щ.д. на ден от Aercar, чийто среден рейтинг е 0/10, въз основа на + отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Лимасол е Suzuki Alto от Kem. Цената му е само 8,67 щ.д. на ден. Kem е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 6.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за SIXT DIRECT в: Лимасол

SIXT DIRECT
Информация и Контакти
Име на фирмата: Sixt-Direct
Адрес: Belmar Complex, Block C, Shop 5, Limassol, 4048
Телефон: +357-25 312345
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.
Рейтинг: 8.6/10, което е Отлично

SIXT DIRECT за коли под наем в Limassol City

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
Sixt-Direct
Sixt-Direct
от 22 щ.д. от 27 щ.д. от 288 щ.д. от 150 щ.д. от 128 щ.д. от 117 щ.д.
Kem
Kem
от 9 щ.д. от 11 щ.д. от 90 щ.д. от 77 щ.д. от 40 щ.д. от 55 щ.д.
Europcar
Europcar
от 18 щ.д. от 20 щ.д. от 103 щ.д. от 55 щ.д. от 53 щ.д.
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 13 щ.д. от 16 щ.д. от 105 щ.д. от 65 щ.д. от 44 щ.д. от 48 щ.д.
Whiz
Whiz
от 13 щ.д. от 15 щ.д. от 103 щ.д. от 69 щ.д. от 43 щ.д. от 47 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 23 щ.д. от 30 щ.д. от 177 щ.д. от 87 щ.д. от 131 щ.д. от 125 щ.д.
Europcar
Europcar
от 27 щ.д. от 33 щ.д. от 178 щ.д. от 97 щ.д. от 80 щ.д.
Right-Cars
Right-Cars
от 19 щ.д. от 27 щ.д. от 65 щ.д.
Auto-Union
Auto-Union
от 18 щ.д. от 20 щ.д. от 48 щ.д. от 68 щ.д.
Flizzr
Flizzr
от 29 щ.д. от 35 щ.д.
Aida
Aida
от 18 щ.д. от 22 щ.д. от 740 щ.д. от 73 щ.д.
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
от 19 щ.д. от 22 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 19 щ.д. от 17 щ.д. от 113 щ.д. от 86 щ.д. от 67 щ.д. от 95 щ.д.
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
от 38 щ.д. от 39 щ.д. от 80 щ.д.
Green-Motion
Green-Motion
от 14 щ.д. от 17 щ.д. от 60 щ.д. от 59 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 25 щ.д. от 26 щ.д. от 144 щ.д. от 102 щ.д. от 103 щ.д. от 70 щ.д.
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
от 12 щ.д. от 14 щ.д. от 55 щ.д. от 54 щ.д.
Aercar
Aercar
от 19 щ.д. от 22 щ.д. от 139 щ.д. от 177 щ.д. от 74 щ.д. от 81 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Лимасол. Вземете евтини цени за SIXT DIRECT на Коли под наем