Лукс Коли под наем Баня Лука
10
00
10
00
Лукс Коли под наем Баня Лука

Лукс Коли под наем Баня Лука

Най-добрите коли под наем в Баня Лука, Босна и Херцеговина. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Лукс за коли под наем в Баня Лука

CONTROL RENT A CAR in Баня Лука
CONTROL RENT A CAR
CONTROL RENT A CAR
9.3
/10
Отлично
8.3
/10
Обща стойност за парите
9.6
/10
Чистота
9.7
/10
Обслужване на бюрото за наем
9.6
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.4
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 10 + отзиви на клиенти

Баня Лука коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Лукс са широко резервирани от нашите клиенти в Баня Лука. Най-евтиният Лукс автомобил е представен от Audi A6 от Budget Car Rental в Баня Лука. Цената му започва от 222,30 щ.д. на ден.

  Control-Rent-A-Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Баня Лука, с рейтинг средна оценка от 9.3/10, въз основа на 10+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Control-Rent-A-Car е Kia Ceed от клас Компактен с наем от 86,37 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Босна и Херцеговина, която е Икономичен, най-евтината кола от Control-Rent-A-Car в Баня Лука е Skoda Fabia, на цена от 87,10 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Nissan Micra. Цената му започва от 49,13 щ.д. на ден от Gumax Car Rental, чийто среден рейтинг е 7.9/10, въз основа на 50+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Баня Лука е Skoda Fabia от Europcar. Цената му е само 39,82 щ.д. на ден. Europcar е прегледана от 50+ клиенти с средна оценка от 7.7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Лукс за коли под наем в Banja Luka Airport (BNX)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 93 щ.д. от 222 щ.д. от 198 щ.д. от 214 щ.д.
Gumax Car Rental
Gumax Car Rental
от 48 щ.д. от 49 щ.д. от 109 щ.д. от 121 щ.д.
Control-Rent-A-Car
Control-Rent-A-Car
от 87 щ.д. от 211 щ.д. от 211 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Баня Лука. Вземете евтини цени за Лукс на Коли под наем