SUV Отдаване под наем Mosman Park
10
00
10
00
SUV Отдаване под наем Mosman Park

SUV Отдаване под наем Mosman Park

Най-добрите коли под наем в Mosman Park, Австралия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SUV за коли под наем в Mosman Park

ALPHA in Mosman Park
ALPHA
ALPHA
8.6
/10
Отлично
8.4
/10
Обща стойност за парите
9
/10
Чистота
9
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.9
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Mosman Park коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите SUV са широко резервирани от нашите клиенти в Mosman Park. Най-евтиният SUV автомобил е представен от Mitsubishi Outlander от ACE Rental Cars в Mosman Park. Цената му започва от 23,00 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете SUV кола от най-високо оценената компания в Mosman Park, рябва да обърнете внимание на Alpha Car Hire. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 1000+ клиенти със среден резултат от 8.6/10. SUV колата от Alpha Car Hire в Mosman Park с най-ниската възможна цена е Nissan X-Trail. Ще ви струва около 26,88 щ.д. на ден.

  Alpha Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Mosman Park, с рейтинг средна оценка от 8.6/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Alpha Car Hire е Nissan Micra от клас Икономичен с наем от 21,10 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Mosman Park е Toyota Corolla от ACE Rental Cars. Цената му е само 17,28 щ.д. на ден. ACE Rental Cars е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 4.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

SUV за коли под наем в Пърт, Летище (PER)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
от 21 щ.д. от 35 щ.д. от 68 щ.д. от 27 щ.д.
Red-Spot
Red-Spot
от 43 щ.д. от 47 щ.д. от 77 щ.д. от 85 щ.д. от 29 щ.д.
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
от 80 щ.д. от 33 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 28 щ.д. от 37 щ.д. от 54 щ.д. от 91 щ.д. от 34 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 31 щ.д. от 35 щ.д. от 79 щ.д. от 34 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 31 щ.д. от 36 щ.д. от 81 щ.д. от 35 щ.д.
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
от 70 щ.д. от 36 щ.д.
Alamo
Alamo
от 40 щ.д. от 41 щ.д. от 70 щ.д. от 41 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 40 щ.д. от 41 щ.д. от 44 щ.д. от 70 щ.д. от 42 щ.д.
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
от 36 щ.д. от 67 щ.д. от 42 щ.д.
Europcar
Europcar
от 57 щ.д. от 56 щ.д. от 113 щ.д. от 95 щ.д. от 43 щ.д.
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 38 щ.д. от 82 щ.д. от 43 щ.д.
National
National
от 41 щ.д. от 52 щ.д. от 98 щ.д. от 47 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 84 щ.д. от 110 щ.д. от 128 щ.д. от 73 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 72 щ.д. от 97 щ.д. от 90 щ.д. от 80 щ.д. от 83 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Mosman Park. Вземете евтини цени за SUV на Коли под наем