SUNSET RENT A CAR Маручидор, Летище
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SUNSET RENT A CAR Маручидор, Летище

Най-добрите коли под наем в Маручидор, Летище (MCY), Австралия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SUNSET RENT A CAR Маручидор, Летище

SUNSET RENT A CAR за коли под наем в Маручидор, Летище

SUNSET RENT A CAR in Маручидор, Летище
SUNSET RENT A CAR
SUNSET RENT A CAR
9.4
/10
Отлично
9.2
/10
Обща стойност за парите
9.5
/10
Чистота
9.5
/10
Обслужване на бюрото за наем
9.4
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 10 + отзиви на клиенти

Маручидор, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Sunset-Rent-A-Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Маручидор, Летище, с рейтинг средна оценка от 9.4/10, въз основа на 10+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Sunset-Rent-A-Car е Hyundai Accent от клас Компактен с наем от 28,48 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Маручидор, Летище е Компактен с цени от Sunset-Rent-A-Car, започващи от 28,48 щ.д. на ден за Hyundai Accent.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австралия, която е SUV, най-евтината кола от Sunset-Rent-A-Car в Маручидор, Летище е Hyundai Tucson, на цена от 31,70 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Австралия, името му е East-Coast (средна оценка от 7.8/10, оценена от 5000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Компактен в Маручидор, Летище е Hyundai i20, с цени от 17,41 щ.д. на ден.

  Сред SUV, най-популярният модел е Mitsubishi Outlander. Цената му започва от 34,19 щ.д. на ден от East-Coast, чийто среден рейтинг е 7.8/10, въз основа на 5000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Маручидор, Летище е Hyundai Getz от Tiger-Car-Rentals. Цената му е само 15,22 щ.д. на ден. Tiger-Car-Rentals не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за SUNSET RENT A CAR в: Маручидор, Летище

SUNSET RENT A CAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Sunset-Rent-A-Car
Адрес: Meet & Greet in terminal, 10 Cessna Street, Marcoola, 4564, QLD, Queensland
Телефон: +617 5450 7031
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.
Рейтинг: 9.4/10, което е Отлично

SUNSET RENT A CAR за коли под наем в Маручидор, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
от 32 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 20 щ.д. от 20 щ.д. от 37 щ.д. от 36 щ.д.
Tiger-Car-Rentals
Tiger-Car-Rentals
от 15 щ.д.
East-Coast
East-Coast
от 16 щ.д. от 25 щ.д. от 56 щ.д. от 34 щ.д.
Europcar
Europcar
от 42 щ.д. от 42 щ.д. от 80 щ.д. от 62 щ.д. от 41 щ.д.
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
от 28 щ.д. от 31 щ.д. от 55 щ.д. от 27 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 20 щ.д. от 44 щ.д. от 59 щ.д. от 43 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 19 щ.д. от 44 щ.д. от 58 щ.д. от 39 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 39 щ.д. от 42 щ.д. от 57 щ.д. от 43 щ.д.
Abaa car rentals
Abaa car rentals
от 22 щ.д. от 38 щ.д. от 56 щ.д. от 44 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 39 щ.д. от 44 щ.д. от 64 щ.д. от 43 щ.д.
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 36 щ.д. от 84 щ.д. от 35 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Маручидор, Летище. Вземете евтини цени за SUNSET RENT A CAR на Коли под наем