Лукс Коли под наем Кеърнс
10
00
10
00
Лукс Коли под наем Кеърнс

Лукс Коли под наем Кеърнс

Най-добрите коли под наем в Кеърнс, Австралия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Лукс за коли под наем в Кеърнс

AVIS in Кеърнс
AVIS
AVIS
8.5
/10
Отлично
8.1
/10
Обща стойност за парите
8.7
/10
Чистота
8.4
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.3
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Кеърнс коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Лукс са широко резервирани от нашите клиенти в Кеърнс. Най-евтиният Лукс автомобил е представен от Mercedes C Class от Europcar в Кеърнс. Цената му започва от 59,16 щ.д. на ден.

  AVIS Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Кеърнс, с рейтинг средна оценка от 8.5/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от AVIS Car Rental е Hyundai Elantra от клас Стандартен с наем от 29,32 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австралия, която е SUV, най-евтината кола от AVIS Car Rental в Кеърнс е Mitsubishi ASX, на цена от 39,06 щ.д. на ден.

  Сред SUV, най-популярният модел е Mitsubishi Outlander. Цената му започва от 54,82 щ.д. на ден от East-Coast, чийто среден рейтинг е 7.7/10, въз основа на 5000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Кеърнс е Hyundai i20 от East-Coast. Цената му е само 17,54 щ.д. на ден. East-Coast е прегледана от 5000+ клиенти с средна оценка от 7.6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Лукс за коли под наем в Каирнс, Летище (CNS)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Europcar
Europcar
от 39 щ.д. от 41 щ.д. от 78 щ.д. от 96 щ.д. от 44 щ.д.
Red-Spot
Red-Spot
от 31 щ.д. от 33 щ.д. от 39 щ.д. от 41 щ.д.
East-Coast
East-Coast
от 19 щ.д. от 36 щ.д. от 55 щ.д. от 55 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 28 щ.д. от 50 щ.д. от 70 щ.д. от 30 щ.д.
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
от 37 щ.д. от 93 щ.д. от 44 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 39 щ.д. от 42 щ.д. от 102 щ.д. от 42 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 37 щ.д. от 41 щ.д. от 101 щ.д. от 41 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 54 щ.д. от 54 щ.д. от 50 щ.д. от 128 щ.д. от 52 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 39 щ.д. от 39 щ.д. от 42 щ.д. от 103 щ.д. от 46 щ.д.
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
от 165 щ.д. от 80 щ.д.
Alamo
Alamo
от 40 щ.д. от 42 щ.д. от 105 щ.д. от 47 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 48 щ.д. от 64 щ.д. от 52 щ.д.
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 96 щ.д. от 213 щ.д. от 103 щ.д.
Sixt
Sixt
от 37 щ.д. от 45 щ.д. от 94 щ.д. от 55 щ.д.
National
National
от 90 щ.д. от 114 щ.д. от 112 щ.д. от 72 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Кеърнс. Вземете евтини цени за Лукс на Коли под наем