ACE Бруквейл
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ACE Бруквейл

Най-добрите коли под наем в Бруквейл, Австралия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

ACE Бруквейл

ACE за коли под наем в Бруквейл

ACE in Бруквейл
ACE
ACE
5.6
/10
Средно
5.4
/10
Обща стойност за парите
7.1
/10
Чистота
5.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
4.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
5.2
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Бруквейл коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от ACE Rental Cars в Бруквейл бяха прегледани от 1000+ клиенти с оценка 6.4/10. Най-евтината кола от ACE Rental Cars в Бруквейл е автомобилът Toyota Corolla в клас Стандартен. Цената е само 23,84 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас SUV при наем в Австралия. Най-евтината кола от клас SUV от ACE Rental Cars в Бруквейл е предоставена от Mitsubishi Outlander за 47,04 щ.д. на ден.

  Budget Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Бруквейл, с рейтинг средна оценка от 8.4/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Budget Car Rental е Mitsubishi ASX от клас SUV с наем от 25,64 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австралия, която е SUV, най-евтината кола от Budget Car Rental в Бруквейл е Mitsubishi ASX, на цена от 25,64 щ.д. на ден.

  Сред SUV, най-популярният модел е Mitsubishi Outlander. Цената му започва от 49,00 щ.д. на ден от East-Coast, чийто среден рейтинг е 6.9/10, въз основа на 5000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Бруквейл е Hyundai i20 от East-Coast. Цената му е само 16,12 щ.д. на ден. East-Coast е прегледана от 5000+ клиенти с средна оценка от 8.1/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за ACE в: Бруквейл

ACE
Информация и Контакти
Име на фирмата: ACE Rental Cars
Адрес: Off Airport, 50 Ross Smith Avenue, Mascot, 2020, NSW
Телефон: 1800 62 04 08/ 1800 683 797 / 02 8338 1055
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Безплатен летищен автобус — Компанията за автомобили под наем осигурява безплатен летищен автобус до място за взимане на автомобила в близост до главния терминал.
Рейтинг: 5.6/10, което е Средно

ACE за коли под наем в Сидни, Летище (SYD)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
от 30 щ.д. от 57 щ.д. от 47 щ.д.
Red-Spot
Red-Spot
от 17 щ.д. от 18 щ.д. от 28 щ.д. от 42 щ.д. от 28 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 35 щ.д. от 45 щ.д. от 65 щ.д. от 100 щ.д. от 40 щ.д.
Europcar
Europcar
от 52 щ.д. от 61 щ.д. от 91 щ.д. от 112 щ.д. от 108 щ.д. от 49 щ.д.
Alamo
Alamo
от 26 щ.д. от 30 щ.д. от 97 щ.д. от 24 щ.д.
Carhood
Carhood
от 21 щ.д. от 25 щ.д. от 30 щ.д.
Sixt
Sixt
от 35 щ.д. от 44 щ.д. от 70 щ.д.
National
National
от 41 щ.д. от 48 щ.д. от 99 щ.д. от 47 щ.д.
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 97 щ.д. от 208 щ.д. от 106 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 46 щ.д. от 67 щ.д. от 164 щ.д. от 65 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 34 щ.д. от 40 щ.д. от 30 щ.д. от 97 щ.д. от 26 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 39 щ.д. от 41 щ.д. от 58 щ.д. от 98 щ.д. от 56 щ.д.
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
от 50 щ.д. от 78 щ.д. от 42 щ.д.
East-Coast
East-Coast
от 19 щ.д. от 42 щ.д. от 93 щ.д. от 49 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 40 щ.д. от 47 щ.д. от 70 щ.д. от 26 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 41 щ.д. от 48 щ.д. от 71 щ.д. от 26 щ.д.
Aerodrive
Aerodrive
от 28 щ.д. от 80 щ.д. от 43 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Бруквейл. Вземете евтини цени за ACE на Коли под наем