THRIFTY Авалон Гийлонг, Летище
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Авалон Гийлонг, Летище

Най-добрите коли под наем в Авалон Гийлонг, Летище (AVV), Австралия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

THRIFTY Авалон Гийлонг, Летище

THRIFTY за коли под наем в Авалон Гийлонг, Летище

Авалон Гийлонг, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Thrifty Car Rental в Авалон Гийлонг, Летище бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Thrifty Car Rental в Авалон Гийлонг, Летище е автомобилът Toyota Yaris в клас Икономичен. Цената е само 31,23 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Пълен размер при наем на автомобил в Авалон Гийлонг, Летище и автомобили от клас SUV при наем в Австралия. Най-евтината кола от клас Пълен размер от Thrifty Car Rental в Авалон Гийлонг, Летище е Toyota Camry за 63,88 щ.д. на ден. Най-евтината кола от клас SUV от Thrifty Car Rental в Авалон Гийлонг, Летище е предоставена от Mitsubishi ASX за 33,63 щ.д. на ден.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Авалон Гийлонг, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Suzuki Swift от клас Икономичен с наем от 36,28 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Авалон Гийлонг, Летище е Пълен размер с цени от Hertz Car Hire, започващи от 52,83 щ.д. на ден за Toyota Camry.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австралия, която е SUV, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Авалон Гийлонг, Летище е Nissan Qashqai, на цена от 41,96 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Пълен размер в Авалон Гийлонг, Летище, предоставен от Alamo (оценен на 0/10 от + клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Toyota Camry с цена от 154,08 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил SUV е представен от същия продавач: Alamo. Колата е на Mitsubishi ASX, с цена от 26,69 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Авалон Гийлонг, Летище е Hyundai i20 от Alamo. Цената му е само 22,49 щ.д. на ден. Alamo не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за THRIFTY в: Авалон Гийлонг, Летище

THRIFTY
Информация и Контакти
Име на фирмата: Thrifty Car Rental
Адрес: Terminal Building , 80 Beach Road , Avalon, 3212 , VIC, Victoria
Телефон: +61 03 9904 0000
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.

THRIFTY за коли под наем в Авалон Гийлонг, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 31 щ.д. от 64 щ.д. от 75 щ.д. от 34 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 56 щ.д. от 56 щ.д. от 168 щ.д. от 29 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 36 щ.д. от 53 щ.д. от 163 щ.д. от 42 щ.д.
Europcar
Europcar
от 111 щ.д. от 147 щ.д. от 168 щ.д. от 248 щ.д. от 113 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 42 щ.д. от 157 щ.д. от 66 щ.д. от 49 щ.д.
Alamo
Alamo
от 54 щ.д. от 154 щ.д. от 27 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 42 щ.д. от 160 щ.д. от 68 щ.д. от 69 щ.д.
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 91 щ.д. от 179 щ.д. от 120 щ.д.
National
National
от 108 щ.д. от 185 щ.д. от 70 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Авалон Гийлонг, Летище. Вземете евтини цени за THRIFTY на Коли под наем