THRIFTY Аделаида
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Аделаида

Най-добрите коли под наем в Аделаида, Австралия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

THRIFTY Аделаида

THRIFTY за коли под наем в Аделаида

THRIFTY in Аделаида
THRIFTY
THRIFTY
8
/10
Много добре
7.5
/10
Обща стойност за парите
8.2
/10
Чистота
7.9
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.8
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.7
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Аделаида коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Thrifty Car Rental в Аделаида бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Thrifty Car Rental в Аделаида е автомобилът Toyota Yaris в клас Икономичен. Цената е само 27,62 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас SUV при наем в Австралия. Най-евтината кола от клас SUV от Thrifty Car Rental в Аделаида е предоставена от Ford Ecosport за 32,96 щ.д. на ден.

  Red-Spot е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Аделаида, с рейтинг средна оценка от 9.1/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Red-Spot е Mitsubishi Mirage от клас Малък с наем от 16,61 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австралия, която е SUV, най-евтината кола от Red-Spot в Аделаида е Mitsubishi Outlander, на цена от 42,22 щ.д. на ден.

  Сред SUV, най-популярният модел е Mitsubishi Outlander. Цената му започва от 35,62 щ.д. на ден от East-Coast, чийто среден рейтинг е 8.5/10, въз основа на 5000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Аделаида е Hyundai i20 от East-Coast. Цената му е само 15,68 щ.д. на ден. East-Coast е прегледана от 5000+ клиенти с средна оценка от 8.5/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за THRIFTY в: Аделаида

THRIFTY
Информация и Контакти
Име на фирмата: Thrifty Car Rental
Адрес: 28-30 Hindley St, ADELAIDE, 5000, SA
Телефон: 1300 367 227
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.
Рейтинг: 8/10, което е Много добре

THRIFTY за коли под наем в Аделаида, Летище (ADL)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 70 щ.д. от 33 щ.д. от 38 щ.д. от 71 щ.д. от 40 щ.д.
Red-Spot
Red-Spot
от 17 щ.д. от 18 щ.д. от 26 щ.д. от 72 щ.д. от 42 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 28 щ.д. от 36 щ.д. от 52 щ.д. от 89 щ.д. от 33 щ.д.
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
от 22 щ.д. от 37 щ.д. от 55 щ.д. от 25 щ.д.
Alamo
Alamo
от 24 щ.д. от 34 щ.д. от 92 щ.д. от 35 щ.д.
National
National
от 39 щ.д. от 44 щ.д. от 96 щ.д. от 48 щ.д.
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 39 щ.д. от 117 щ.д. от 51 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 34 щ.д. от 32 щ.д. от 36 щ.д. от 98 щ.д. от 40 щ.д.
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
от 35 щ.д. от 91 щ.д. от 40 щ.д.
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
от 78 щ.д. от 30 щ.д.
Europcar
Europcar
от 31 щ.д. от 41 щ.д. от 80 щ.д. от 70 щ.д. от 29 щ.д.
Access Rent a Car
Access Rent a Car
от 36 щ.д. от 36 щ.д. от 47 щ.д. от 56 щ.д. от 47 щ.д.
East-Coast
East-Coast
от 19 щ.д. от 29 щ.д. от 58 щ.д. от 36 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 31 щ.д. от 33 щ.д. от 65 щ.д. от 30 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 31 щ.д. от 41 щ.д. от 68 щ.д. от 42 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 31 щ.д. от 35 щ.д. от 101 щ.д. от 35 щ.д.
Sixt
Sixt
от 29 щ.д. от 38 щ.д. от 96 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Аделаида. Вземете евтини цени за THRIFTY на Коли под наем