Mari cari kereta ideal anda
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Kereta Sewa Di bawah 25 tahun San Diego Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di San Diego Lapangan Terbang (SAN), Amerika Syarikat. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Di bawah 25 tahun kereta sewa di San Diego Lapangan Terbang

ALAMO di San Diego Lapangan Terbang
ALAMO
ALAMO
9
/10
Cemerlang
8.7
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.1
/10
Kebersihan
8.8
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
9.2
/10
Proses pengambilan kereta sewa
9.2
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa San Diego Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Alamo adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di San Diego Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 9/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Alamo ialah Kia Rio, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD39.99 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Amerika Syarikat, adalah SUV, kereta paling murah dari Alamo di San Diego Lapangan Terbang ialah Toyota Rav4, diletakkan harga pada USD60.70 sehari.

  Kereta SUV termurah diberikan oleh Fox Rent A Car (dinilai 6.8/10 oleh 1000+ pelanggan). Kereta itu ialah Hyundai Santa Fe, diletakkan harga pada USD36.73 sehari.

  Kereta sewa termurah di San Diego Lapangan Terbang adalah Hyundai Accent dari ACE Rent A Car. Harganya cuma USD25.01 sehari. ACE Rent A Car dinilai oleh 500+ pelanggan dengan purata skor rating 4.9/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Di bawah 25 tahun harga kereta sewa di San Diego Lapangan Terbang

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Green-Motion
Green-Motion
dari USD46 dari USD41 dari USD66 dari USD72 dari USD57
ACE Rent A Car
ACE Rent A Car
dari USD25 dari USD142 dari USD35 dari USD49
Payless
Payless
dari USD59 dari USD37 dari USD167 dari USD167
Enterprise
Enterprise
dari USD62 dari USD44 dari USD75 dari USD42 dari USD35
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD53 dari USD63 dari USD92 dari USD48 dari USD115 dari USD69
Ez
Ez
dari USD40 dari USD77 dari USD80 dari USD52
Addcar
Addcar
dari USD36 dari USD51 dari USD66 dari USD56 dari USD51
Advantage
Advantage
dari USD40 dari USD43 dari USD49 dari USD250 dari USD52
Sixt
Sixt
dari USD33 dari USD66 dari USD75 dari USD59 dari USD168 dari USD39
Alamo
Alamo
dari USD40 dari USD124 dari USD57 dari USD71 dari USD64 dari USD61
Fox Rent A Car
Fox Rent A Car
dari USD43 dari USD44 dari USD55 dari USD603 dari USD35 dari USD37
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD43 dari USD59 dari USD67 dari USD50 dari USD54 dari USD56
Avis
Avis
dari USD63 dari USD73 dari USD88 dari USD114 dari USD106 dari USD70
Mex
Mex
dari USD67 dari USD49 dari USD40
Hertz
Hertz
dari USD42 dari USD60 dari USD67 dari USD79 dari USD59
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD94 dari USD80 dari USD122 dari USD118 dari USD68 dari USD86
National
National
dari USD43 dari USD101 dari USD60 dari USD93 dari USD58 dari USD51
Silvercar
Silvercar
dari USD126 dari USD77

Di bawah 25 tahun lokasi kereta sewa berhampiran San Diego Lapangan Terbang

Di bawah 25 tahun sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran San Diego Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganCARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di San Diego Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Di bawah 25 tahun