ACE San Diego Lapangan Terbang
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ACE San Diego Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di San Diego Lapangan Terbang (SAN), Amerika Syarikat. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

ACE San Diego Lapangan Terbang

ACE kereta sewa di San Diego Lapangan Terbang

ACE di San Diego Lapangan Terbang
ACE
ACE
4.9
/10
Teruk
4.5
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
5.6
/10
Kebersihan
5
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
3.9
/10
Proses pengambilan kereta sewa
5.6
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa San Diego Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari ACE Rent A Car di San Diego Lapangan Terbang telah diulas oleh 500+ pelanggan dengan rating 4.9/10. Kereta termurah dari ACE Rent A Car di San Diego Lapangan Terbang adalah Hyundai Accent kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD25.01 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Standard di San Diego Lapangan Terbang dan kereta sewa kelas SUV di Amerika Syarikat. Kereta Standard paling murah dari ACE Rent A Car di San Diego Lapangan Terbang adalah Toyota Corolla untuk USD25.01 sehari. Kereta SUV paling murah dari ACE Rent A Car di San Diego Lapangan Terbang dibawakan oleh Kia Sorento untuk USD48.51 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di San Diego Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 9/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Dodge Grand Caravan, kereta sewa kelas Van untuk USD56.63 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di San Diego Lapangan Terbang ialah Sederhana dengan harga dari Hertz Car Hire bermula dari USD66.19 sehari untuk Volkswagen Jetta.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Amerika Syarikat, adalah SUV, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di San Diego Lapangan Terbang ialah Chevrolet Suburban, diletakkan harga pada USD104.37 sehari.

  Kereta Sederhana termurah di San Diego Lapangan Terbang disediakan oleh Fox Rent A Car (dinilai 6.6/10 oleh 2000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Toyota Corolla, diletakkan harga pada USD52.85 sehari.

  Kereta SUV termurah diberikan oleh vendor yang sama: Fox Rent A Car. Kereta itu ialah Ford Explorer, diletakkan harga pada USD51.16 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Amerika Syarikat, namanya ialah Alamo (skor purata 8.9/10 dinilai oleh 10000+ pelanggan). Kereta Sederhana termurah di San Diego Lapangan Terbang ialah Toyota Corolla, dengan harga bermula dari USD92.65 sehari.

  Antara SUV, model paling popular ialah Ford Flex. Harganya bermula dari USD70.15 sehari dari Alamo, dengan skor rating purata ialah 8.9/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di San Diego Lapangan Terbang adalah Hyundai Accent dari ACE Rent A Car. Harganya cuma USD25.01 sehari. ACE Rent A Car dinilai oleh 500+ pelanggan dengan purata skor rating 4.9/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai ACE di San Diego Lapangan Terbang

ACE
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: ACE Rent A Car
Alamat: San Diego, California(CA), United States, 92101
Nombor Telefon: 1-619-231-9700
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Bas ulang-alik percuma — Syarikat kereta sewa menyediakan bas ulang-alik percuma ke lokasi pengambilan kereta berhampiran terminal utama lapangan terbang.
Nilaian: 4.9/10, yang mana Teruk

ACE harga kereta sewa di San Diego Lapangan Terbang

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
ACE Rent A Car
ACE Rent A Car
dari USD25 dari USD142 dari USD35 dari USD49
Green-Motion
Green-Motion
dari USD46 dari USD41 dari USD66 dari USD72 dari USD57
Fox Rent A Car
Fox Rent A Car
dari USD55 dari USD47 dari USD43 dari USD603 dari USD88 dari USD51
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD73 dari USD140 dari USD64 dari USD90 dari USD48 dari USD128 dari USD74
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD33 dari USD59 dari USD93 dari USD59 dari USD130 dari USD39
addCar
addCar
dari USD36 dari USD51 dari USD66 dari USD56 dari USD51
Advantage
Advantage
dari USD59 dari USD71 dari USD49 dari USD250 dari USD66
Payless Car Rental
Payless Car Rental
dari USD53 dari USD48 dari USD257 dari USD57
E-Z Rent A Car
E-Z Rent A Car
dari USD59 dari USD77 dari USD342 dari USD57
Alamo
Alamo
dari USD86 dari USD200 dari USD81 dari USD135 dari USD98 dari USD70
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD73 dari USD64 dari USD62 dari USD105 dari USD54 dari USD64
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD206 dari USD220 dari USD94 dari USD123 dari USD111 dari USD70
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
dari USD49 dari USD125 dari USD67
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD69 dari USD92 dari USD92 dari USD57 dari USD104
Enterprise
Enterprise
dari USD136 dari USD72 dari USD148 dari USD69 dari USD67
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD56 dari USD59 dari USD92 dari USD117 dari USD68 dari USD73
National
National
dari USD189 dari USD64 dari USD238 dari USD90 dari USD160 dari USD75 dari USD82
Silvercar
Silvercar
dari USD86 dari USD115

ACE lokasi kereta sewa berhampiran San Diego Lapangan Terbang

ACE sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran San Diego Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di San Diego Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa ACE