BIDVEST Rustenburg
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BIDVEST Rustenburg

Kereta sewa terbaik di Rustenburg, Afrika Selatan. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

BIDVEST Rustenburg

BIDVEST kereta sewa di Rustenburg

BIDVEST di Rustenburg
BIDVEST
BIDVEST
7.9
/10
Sangat Baik
7.7
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.5
/10
Kebersihan
7.8
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.4
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.3
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Rustenburg

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Bidvest Car Rental di Rustenburg telah diulas oleh 500+ pelanggan dengan rating 7.9/10. Kereta termurah dari Bidvest Car Rental di Rustenburg adalah Chevrolet Spark kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD17.85 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Afrika Selatan. Kereta Ekonomi paling murah dari Bidvest Car Rental di Rustenburg dibawakan oleh Ford Fiesta untuk USD21.10 sehari.

  AVIS Car Rental adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Rustenburg dengan purata skor rating adalah 8.2/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari AVIS Car Rental ialah Hyundai i10, kereta sewa kelas Mini untuk USD16.52 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Afrika Selatan, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari AVIS Car Rental di Rustenburg ialah Ford Fiesta, diletakkan harga pada USD23.31 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Ford Fiesta. Harganya bermula dari USD21.70 sehari dari Budget Car Rental, dengan skor rating purata ialah 8/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Rustenburg adalah Chevrolet Spark dari First Car Rental. Harganya cuma USD13.56 sehari. First Car Rental dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.2/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai BIDVEST di Rustenburg

BIDVEST
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Bidvest Car Rental
Alamat: 48 VON WIELLIGH STREET , RUSTENBURG
Nombor Telefon: 27-14-5926102
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Tidak ditentukan — Syarikat sewa tidak menentukan jenis pickup lagi.
Nilaian: 7.9/10, yang mana Sangat Baik

BIDVEST harga kereta sewa di Rustenburg

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
dari USD18 dari USD21 dari USD38 dari USD53
First Car Rental
First Car Rental
dari USD14 dari USD16 dari USD39 dari USD45 dari USD41 dari USD47
Europcar
Europcar
dari USD14 dari USD20 dari USD41 dari USD33
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD17 dari USD23 dari USD53 dari USD56 dari USD96 dari USD54
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD19 dari USD22 dari USD61 dari USD64 dari USD41 dari USD62

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Rustenburg Dapatkan harga murah untuk kereta sewa BIDVEST