THRIFTY Jelgava
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Jelgava

Kereta sewa terbaik di Jelgava, Latvia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

THRIFTY Jelgava

THRIFTY kereta sewa di Jelgava

Petua kereta sewa Jelgava

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Thrifty di Jelgava telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Thrifty di Jelgava adalah Volkswagen Polo kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD21.69 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Latvia. Kereta Ekonomi paling murah dari Thrifty di Jelgava dibawakan oleh Volkswagen Polo untuk USD21.69 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Jelgava dengan purata skor rating adalah 8.2/10, berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Opel Corsa, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD24.62 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Latvia, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Jelgava ialah Opel Corsa, diletakkan harga pada USD24.62 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Fiat Punto. Harganya bermula dari USD16.29 sehari dari Green-Motion, dengan skor rating purata ialah 6.4/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Jelgava adalah Fiat Punto dari Green-Motion. Harganya cuma USD16.29 sehari. Green-Motion dinilai oleh 500+ pelanggan dengan purata skor rating 6.4/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai THRIFTY di Jelgava

THRIFTY
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Thrifty
Alamat: Riga International Airport, Riga, LV 1053
Nombor Telefon: +371 (0)29338899
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter yang terletak betul-betul di bahagian luar terminal lapangan terbang. Anda hanya perlu pergi ke kaunter tersebut.

THRIFTY harga kereta sewa di Riga Lapangan Terbang (RIX)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Thrifty
Thrifty
dari USD22 dari USD22 dari USD81 dari USD50 dari USD31
Green-Motion
Green-Motion
dari USD26 dari USD16 dari USD662 dari USD85 dari USD31
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD23 dari USD117 dari USD99 dari USD45 dari USD46
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD19 dari USD54 dari USD95 dari USD38
Auto 26
Auto 26
dari USD45 dari USD37 dari USD54
Europcar
Europcar
dari USD26 dari USD27 dari USD130 dari USD111 dari USD47
International Supplier
International Supplier
dari USD56 dari USD124 dari USD153 dari USD101
Nu-Car-Rentals
Nu-Car-Rentals
dari USD25 dari USD51 dari USD35
Enterprise
Enterprise
dari USD30 dari USD43 dari USD85
Surprice
Surprice
dari USD71 dari USD103 dari USD124
Rentis
Rentis
dari USD39 dari USD66 dari USD75
InterRent
InterRent
dari USD24 dari USD25 dari USD56
Car-4-Rent
Car-4-Rent
dari USD38 dari USD64
CARSrent
CARSrent
dari USD30 dari USD79 dari USD46
Alamo
Alamo
dari USD39 dari USD82 dari USD60
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD43 dari USD25 dari USD146 dari USD60 dari USD41
Auto-5
Auto-5
dari USD33 dari USD34 dari USD59 dari USD76
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD25 dari USD133 dari USD176 dari USD70 dari USD80
addCar
addCar
dari USD58 dari USD55
Top-Rent
Top-Rent
dari USD38 dari USD42 dari USD100 dari USD75

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Jelgava Dapatkan harga murah untuk kereta sewa THRIFTY