HERTZ Lanciano
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Lanciano

Kereta sewa terbaik di Lanciano, Itali. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

HERTZ Lanciano

HERTZ kereta sewa di Lanciano

HERTZ di Lanciano
HERTZ
HERTZ
7.5
/10
Sangat Baik
7.4
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.5
/10
Kebersihan
7.5
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.3
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.7
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Lanciano

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Hertz Car Hire di Lanciano telah diulas oleh 5000+ pelanggan dengan rating 7.8/10. Kereta termurah dari Hertz Car Hire di Lanciano adalah Fiat Tipo Estate kereta sewa kelas Standard. Harganya cuma USD20.34 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Itali. Kereta Ekonomi paling murah dari Hertz Car Hire di Lanciano dibawakan oleh Fiat Panda untuk USD36.35 sehari.

  Maggiore adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lanciano dengan purata skor rating adalah 9/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Maggiore ialah Fiat 500, kereta sewa kelas Mini untuk USD15.78 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Itali, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Maggiore di Lanciano ialah Fiat Panda, diletakkan harga pada USD16.90 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Renault Twingo. Harganya bermula dari USD16.86 sehari dari Sicily-By-Car, dengan skor rating purata ialah 7.5/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lanciano adalah Fiat 500 dari Winrent-By-Leasys. Harganya cuma USD10.90 sehari. Winrent-By-Leasys dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 8.1/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai HERTZ di Lanciano

HERTZ
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Hertz Car Hire
Alamat: Via Benedetto Croce 147, Chieti, 66013
Nombor Telefon: +39 0871 565652
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Tidak ditentukan — Syarikat sewa tidak menentukan jenis pickup lagi.
Nilaian: 7.5/10, yang mana Sangat Baik

HERTZ harga kereta sewa di Lapangan Terbang Pescara (PSR)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD42 dari USD46 dari USD64
Winrent-By-Leasys
Winrent-By-Leasys
dari USD11 dari USD12 dari USD25
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
dari USD25 dari USD27 dari USD49 dari USD40 dari USD27
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD37 dari USD20 dari USD78 dari USD35 dari USD68 dari USD27 dari USD42
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD22 dari USD34 dari USD93 dari USD130 dari USD37 dari USD51
Enterprise
Enterprise
dari USD28 dari USD42 dari USD84
Optimorent
Optimorent
dari USD26 dari USD27
Ecovia
Ecovia
dari USD54 dari USD51 dari USD321
Autovia
Autovia
dari USD46 dari USD338 dari USD307
Maggiore
Maggiore
dari USD29 dari USD32 dari USD136 dari USD278 dari USD47 dari USD60
Alamo
Alamo
dari USD22 dari USD24 dari USD46
Maggiore
Maggiore
dari USD16 dari USD17 dari USD143 dari USD31
Dollar
Dollar
dari USD40 dari USD43 dari USD60
Locauto Rent A Car
Locauto Rent A Car
dari USD33 dari USD48 dari USD67 dari USD83
Europcar
Europcar
dari USD41 dari USD37 dari USD102 dari USD60 dari USD63
International Supplier
International Supplier
dari USD39 dari USD47 dari USD102 dari USD77
Winrent
Winrent
dari USD15 dari USD17 dari USD64 dari USD28
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD40 dari USD44 dari USD61
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD26 dari USD28 dari USD178 dari USD205 dari USD81
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
dari USD29 dari USD17 dari USD72 dari USD56 dari USD75
Leasys
Leasys
dari USD39 dari USD42 dari USD113 dari USD53

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Lanciano Dapatkan harga murah untuk kereta sewa HERTZ