Mari cari kereta ideal anda
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Kereta Sewa Di bawah 25 tahun Reykjavik

Kereta sewa terbaik di Reykjavik, Iceland. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Di bawah 25 tahun kereta sewa di Reykjavik

GEYSIR di Reykjavik
GEYSIR
GEYSIR
7.6
/10
Sangat Baik
7.4
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.8
/10
Kebersihan
7.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.3
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.8
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Reykjavik

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  GEYSIR adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Reykjavik dengan purata skor rating adalah 7.6/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari GEYSIR ialah Hyundai i10, kereta sewa kelas Mini untuk USD44.69 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Iceland, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari GEYSIR di Reykjavik ialah Renault Clio, diletakkan harga pada USD67.05 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Volkswagen Polo. Harganya bermula dari USD32.79 sehari dari Budget Car Rental, dengan skor rating purata ialah 6.6/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Reykjavik adalah Hyundai i10 dari PROCAR Car Rental Iceland. Harganya cuma USD24.19 sehari. PROCAR Car Rental Iceland dinilai oleh 250+ pelanggan dengan purata skor rating 6.4/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Di bawah 25 tahun harga kereta sewa di Reykjavik Lapangan Terbang Antarabangsa Keflavik (KEF)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
PROCAR Car Rental Iceland
PROCAR Car Rental Iceland
dari USD24 dari USD34 dari USD151 dari USD66
Flizzr
Flizzr
dari USD32 dari USD32 dari USD70
Alamo
Alamo
dari USD58 dari USD59 dari USD163 dari USD246 dari USD119
Europcar
Europcar
dari USD66 dari USD58 dari USD323 dari USD154 dari USD99
RAS Car Rental
RAS Car Rental
dari USD58 dari USD91 dari USD89
Rhodium
Rhodium
dari USD49 dari USD59 dari USD254 dari USD103
Goldcar
Goldcar
dari USD45 dari USD53 dari USD154 dari USD94
Interrent
Interrent
dari USD46 dari USD56 dari USD74
Payless
Payless
dari USD84 dari USD57 dari USD140
International Supplier
International Supplier
dari USD102 dari USD96 dari USD81
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
dari USD107 dari USD110 dari USD148 dari USD186
Mex
Mex
dari USD99 dari USD105 dari USD159 dari USD154
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD66 dari USD33 dari USD136
Enterprise
Enterprise
dari USD60 dari USD62 dari USD164 dari USD254 dari USD115
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD59 dari USD39 dari USD106
Faircar
Faircar
dari USD69 dari USD626 dari USD167
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD113 dari USD117 dari USD123
Ice-Rental-Cars
Ice-Rental-Cars
dari USD45 dari USD46 dari USD135 dari USD116
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
dari USD53 dari USD58 dari USD136 dari USD104
Green-Motion
Green-Motion
dari USD84 dari USD132 dari USD249 dari USD107
GEYSIR
GEYSIR
dari USD45 dari USD67 dari USD275 dari USD77
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD59 dari USD62 dari USD185 dari USD110
Route1 Car Rental
Route1 Car Rental
dari USD48 dari USD57 dari USD372 dari USD83
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
dari USD34 dari USD34 dari USD103 dari USD87

Di bawah 25 tahun lokasi kereta sewa berhampiran Reykjavik

Di bawah 25 tahun sewa di lapangan terbang dan sekitar

Di bawah 25 tahun sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Reykjavik

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganCARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Reykjavik Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Di bawah 25 tahun