GRENTALS Mykonos Lapangan Terbang
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GRENTALS Mykonos Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Mykonos Lapangan Terbang (JMK), Greece. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

GRENTALS Mykonos Lapangan Terbang

GRENTALS kereta sewa di Mykonos Lapangan Terbang

Petua kereta sewa Mykonos Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Grentals di Mykonos Lapangan Terbang telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Grentals di Mykonos Lapangan Terbang adalah Hyundai i10 kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD16.24 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Greece. Kereta Mini paling murah dari Grentals di Mykonos Lapangan Terbang dibawakan oleh Hyundai i10 untuk USD16.24 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Mykonos Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 8.2/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Fiat Panda, kereta sewa kelas Mini untuk USD30.59 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Greece, adalah Mini, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Mykonos Lapangan Terbang ialah Fiat Panda, diletakkan harga pada USD30.59 sehari.

  Kereta Mini termurah diberikan oleh autoUnion Car Rental (dinilai 7.9/10 oleh 2000+ pelanggan). Kereta itu ialah Volkswagen Up, diletakkan harga pada USD29.74 sehari.

  Kereta sewa termurah di Mykonos Lapangan Terbang adalah Hyundai i10 dari Grentals. Harganya cuma USD16.24 sehari. Grentals tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai GRENTALS di Mykonos Lapangan Terbang

GRENTALS
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Grentals
Alamat: Omvrodektis, Airport area, Mykonos, Greece
Nombor Telefon: +302103005877
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Bas ulang-alik percuma — Syarikat kereta sewa menyediakan bas ulang-alik percuma ke lokasi pengambilan kereta berhampiran terminal utama lapangan terbang.

GRENTALS harga kereta sewa di Mykonos Lapangan Terbang

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Grentals
Grentals
dari USD16 dari USD19
National
National
dari USD36 dari USD38 dari USD52 dari USD106 dari USD39
Sixt
Sixt
dari USD32 dari USD38 dari USD95 dari USD123 dari USD93 dari USD65
Green-Motion
Green-Motion
dari USD47 dari USD50 dari USD66 dari USD71 dari USD68
Abbycar
Abbycar
dari USD27 dari USD59 dari USD170 dari USD205 dari USD122 dari USD87
Drive-Sa
Drive-Sa
dari USD62 dari USD73
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD52 dari USD53 dari USD172 dari USD182 dari USD58
Yours-Car-Rental
Yours-Car-Rental
dari USD35 dari USD35 dari USD465 dari USD140 dari USD122
Aida
Aida
dari USD60 dari USD57 dari USD2,242 dari USD814 dari USD998
Europcar
Europcar
dari USD51 dari USD51 dari USD92 dari USD110 dari USD92
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
dari USD29 dari USD30 dari USD182 dari USD103 dari USD133
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD31 dari USD45 dari USD152 dari USD124 dari USD56
Europcar
Europcar
dari USD26 dari USD26 dari USD102 dari USD103
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
dari USD19 dari USD21 dari USD123 dari USD87 dari USD96
Alamo
Alamo
dari USD30 dari USD32 dari USD105 dari USD40
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD38 dari USD25 dari USD117 dari USD67
Enterprise
Enterprise
dari USD19 dari USD22 dari USD83 dari USD80 dari USD54
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD42 dari USD45 dari USD147 dari USD120 dari USD122 dari USD109
autoUnion Car Rental
autoUnion Car Rental
dari USD30 dari USD48 dari USD75 dari USD106 dari USD98
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD24 dari USD28 dari USD113 dari USD113 dari USD57
Sixt-Direct
Sixt-Direct
dari USD27 dari USD42 dari USD130 dari USD163 dari USD98
Caldera Car Hire
Caldera Car Hire
dari USD25 dari USD33 dari USD82 dari USD46

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Mykonos Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa GRENTALS