ADDCAR Amaliada
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ADDCAR Amaliada

Kereta sewa terbaik di Amaliada, Greece. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

ADDCAR Amaliada

ADDCAR kereta sewa di Amaliada

ADDCAR di Amaliada
ADDCAR
ADDCAR
7.1
/10
Sangat Baik
7.1
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7
/10
Kebersihan
6.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.6
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Amaliada

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Addcar di Amaliada telah diulas oleh 100+ pelanggan dengan rating 7.1/10. Kereta termurah dari Addcar di Amaliada adalah Opel Astra kereta sewa kelas Kompak. Harganya cuma USD26.44 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Greece. Kereta Mini paling murah dari Addcar di Amaliada dibawakan oleh Volkswagen Up untuk USD38.24 sehari.

  National adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Amaliada dengan purata skor rating adalah 8.2/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari National ialah Suzuki Jimmy, kereta sewa kelas SUV untuk USD26.95 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Greece, adalah Mini, kereta paling murah dari National di Amaliada ialah Fiat Panda, diletakkan harga pada USD43.05 sehari.

  Antara Mini, model paling popular ialah Toyota Aygo. Harganya bermula dari USD27.66 sehari dari Goldcar rental, dengan skor rating purata ialah 5.8/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Amaliada adalah Peugeot 107 dari SurPrice Car Rentals. Harganya cuma USD14.24 sehari. SurPrice Car Rentals dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.1/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai ADDCAR di Amaliada

ADDCAR
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Addcar
Alamat: Zakynthos Airport "Dionyssios Solomos", ZAKYNTHOS
Nombor Telefon: (+30) 2695044004
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 7.1/10, yang mana Sangat Baik

ADDCAR harga kereta sewa di Zakynthos Lapangan Terbang (ZTH)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Addcar
Addcar
dari USD38 dari USD39 dari USD101 dari USD121
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
dari USD14 dari USD16
Abbycar
Abbycar
dari USD33 dari USD16 dari USD158 dari USD192 dari USD165 dari USD146
Sixt
Sixt
dari USD29 dari USD32 dari USD95 dari USD120 dari USD89 dari USD61
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD24 dari USD27 dari USD233 dari USD126 dari USD137 dari USD103
Alamo
Alamo
dari USD42 dari USD35 dari USD47 dari USD24
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD38 dari USD66 dari USD229 dari USD75
Yours-Car-Rental
Yours-Car-Rental
dari USD50 dari USD50 dari USD131 dari USD160 dari USD138
Drive-Sa
Drive-Sa
dari USD44 dari USD16
Rhodium
Rhodium
dari USD31 dari USD34
Goldcar rental
Goldcar rental
dari USD28 dari USD30
National
National
dari USD43 dari USD52 dari USD51 dari USD27
Autocandia Rent A Car
Autocandia Rent A Car
dari USD45 dari USD50 dari USD98 dari USD88
Europcar
Europcar
dari USD34 dari USD63 dari USD87 dari USD85
autoUnion Car Rental
autoUnion Car Rental
dari USD51 dari USD48 dari USD130
Sixt-Direct
Sixt-Direct
dari USD28 dari USD69 dari USD235 dari USD71 dari USD163
Enterprise
Enterprise
dari USD38 dari USD44 dari USD49 dari USD74
Green-Motion
Green-Motion
dari USD35 dari USD35 dari USD72 dari USD80
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD61 dari USD36 dari USD117 dari USD59
Europcar
Europcar
dari USD27 dari USD27 dari USD103
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD23 dari USD25 dari USD163 dari USD118 dari USD110
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD53 dari USD33 dari USD186 dari USD86 dari USD56

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Amaliada Dapatkan harga murah untuk kereta sewa ADDCAR