SUV Sewa Escazu
10
00
10
00
SUV Sewa Escazu

SUV Sewa Escazu

Kereta sewa terbaik di Escazu, Costa Rica. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

SUV kereta sewa di Escazu

EASY CAR di Escazu
EASY CAR
EASY CAR
8.8
/10
Cemerlang
7.8
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.1
/10
Kebersihan
9.1
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.8
/10
Proses pengambilan kereta sewa
9
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 5+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Escazu

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta SUV ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di Escazu. Kereta SUV termurah diberikan oleh Daihatsu Terios dari Economy Rent A Car di Escazu. Harganya bermula dari USD12.29 sehari.

  Jika anda mahu menyewa kereta SUV daripada vendor nilaian tertinggi di Escazu, anda patut memberi perhatian kepada Easy-Car. Penyedia kereta sewa ini dinilai oleh 5+ pelanggan dengan skor purata 8.8/10. Kereta SUV dari Easy-Car di Escazu dengan harga paling rendah ialah Suzuki Jimny. Anda akan dikenakan bayaran hanya USD62.08 sehari.

  Easy-Car adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Escazu dengan purata skor rating adalah 8.8/10, berdasarkan pada 5+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Easy-Car ialah Hyundai i10, kereta sewa kelas Mini untuk USD44.14 sehari.

  Kereta sewa termurah di Escazu adalah Suzuki Celerio dari Payless Car Rental. Harganya cuma USD4.40 sehari. Payless Car Rental dinilai oleh 25+ pelanggan dengan purata skor rating 6.9/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

SUV harga kereta sewa di Juan Santamaria San Jose Lapangan Terbang (SJO)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Green-Motion
Green-Motion
dari USD10 dari USD144 dari USD19
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD17 dari USD76 dari USD22
Payless Car Rental
Payless Car Rental
dari USD9 dari USD40
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD23 dari USD33 dari USD121 dari USD57 dari USD42
Payless Car Rental
Payless Car Rental
dari USD4 dari USD85 dari USD42
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD26 dari USD27 dari USD45
Alamo
Alamo
dari USD27 dari USD31 dari USD187 dari USD49
Apex
Apex
dari USD25 dari USD45 dari USD54
Enterprise
Enterprise
dari USD40 dari USD43 dari USD106 dari USD88 dari USD54
International Supplier
International Supplier
dari USD32 dari USD38 dari USD57
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD45 dari USD56 dari USD58
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD35 dari USD76 dari USD58
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
dari USD43 dari USD46 dari USD80 dari USD61
Easy-Car
Easy-Car
dari USD44 dari USD47 dari USD72 dari USD62
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
dari USD53 dari USD53 dari USD75
Europcar
Europcar
dari USD61 dari USD89
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
dari USD76 dari USD97

SUV lokasi kereta sewa berhampiran Escazu

SUV sewa di lapangan terbang dan sekitar

SUV sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Escazu

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Escazu Dapatkan harga murah untuk kereta sewa SUV