Eksotik Kereta Sewa Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik
10
00
10
00
Eksotik Kereta Sewa Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

Eksotik Kereta Sewa Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik (MEL), Australia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Eksotik kereta sewa di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

BUDGET di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik
BUDGET
BUDGET
8.6
/10
Cemerlang
8.3
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.9
/10
Kebersihan
8.4
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.8
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.5
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta Kereta berhud ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik. Kereta Kereta berhud termurah diberikan oleh Mercedes E Class Convertible dari Europcar di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik. Harganya bermula dari USD198.07 sehari.

  Budget Car Rental adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik dengan purata skor rating adalah 8.6/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Budget Car Rental ialah Hyundai Elantra, kereta sewa kelas Standard untuk USD27.94 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik ialah Kompak dengan harga dari Budget Car Rental bermula dari USD38.31 sehari untuk Hyundai i20.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Australia, adalah SUV, kereta paling murah dari Budget Car Rental di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik ialah Mitsubishi ASX, diletakkan harga pada USD53.78 sehari.

  Kereta SUV termurah diberikan oleh Bargain-Car-Rentals (dinilai 7.2/10 oleh 1000+ pelanggan). Kereta itu ialah Holden Trax, diletakkan harga pada USD28.33 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Australia, namanya ialah East-Coast (skor purata 7.5/10 dinilai oleh 5000+ pelanggan). Kereta Kompak termurah di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik ialah Hyundai i20, dengan harga bermula dari USD52.31 sehari.

  Antara SUV, model paling popular ialah Mitsubishi Outlander. Harganya bermula dari USD72.08 sehari dari East-Coast, dengan skor rating purata ialah 7.5/10, berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik adalah Hyundai Accent dari Bargain-Car-Rentals. Harganya cuma USD11.74 sehari. Bargain-Car-Rentals dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.2/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Eksotik harga kereta sewa di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Carhood
Carhood
dari USD21 dari USD46 dari USD40
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
dari USD12 dari USD28 dari USD53 dari USD28
East-Coast
East-Coast
dari USD34 dari USD21 dari USD52 dari USD72
Europcar
Europcar
dari USD72 dari USD22 dari USD72 dari USD198 dari USD51 dari USD23
Alamo
Alamo
dari USD54 dari USD49 dari USD33 dari USD25
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
dari USD16 dari USD32 dari USD55 dari USD21
Enterprise
Enterprise
dari USD57 dari USD58 dari USD52 dari USD35 dari USD27
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD35 dari USD62 dari USD27 dari USD117 dari USD23
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD57 dari USD64 dari USD93 dari USD62
Red-Spot
Red-Spot
dari USD34 dari USD35 dari USD55 dari USD69 dari USD49
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
dari USD54 dari USD26
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
dari USD72 dari USD59 dari USD64
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
dari USD52 dari USD83 dari USD37
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD44 dari USD28 dari USD79 dari USD54
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD52 dari USD29 dari USD83 dari USD31
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD118 dari USD55 dari USD124 dari USD118 dari USD118
Sixt
Sixt
dari USD34 dari USD47 dari USD83

Eksotik lokasi kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

Eksotik sewa di lapangan terbang dan sekitar

Eksotik kereta sewa di stesen kereta api

Eksotik sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Domestik Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Eksotik