ALAMO Camberwell
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ALAMO Camberwell

Kereta sewa terbaik di Camberwell, Australia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

ALAMO Camberwell

ALAMO kereta sewa di Camberwell

ALAMO di Camberwell
ALAMO
ALAMO
7.5
/10
Sangat Baik
7.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.1
/10
Kebersihan
7.7
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
6.8
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.9
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Camberwell

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Alamo di Camberwell telah diulas oleh 250+ pelanggan dengan rating 7.1/10. Kereta termurah dari Alamo di Camberwell adalah Mitsubishi Outlander kereta sewa kelas SUV. Harganya cuma USD24.95 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas SUV di Australia. Kereta SUV paling murah dari Alamo di Camberwell dibawakan oleh Mitsubishi Outlander untuk USD24.95 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Camberwell dengan purata skor rating adalah 7.5/10, berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Suzuki Swift, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD28.35 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Australia, adalah SUV, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Camberwell ialah Nissan Qashqai, diletakkan harga pada USD35.34 sehari.

  Antara SUV, model paling popular ialah Mitsubishi Outlander. Harganya bermula dari USD23.17 sehari dari East-Coast, dengan skor rating purata ialah 7.5/10, berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Camberwell adalah Hyundai Accent dari Bargain-Car-Rentals. Harganya cuma USD11.74 sehari. Bargain-Car-Rentals dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.2/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai ALAMO di Camberwell

ALAMO
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Alamo
Alamat: SERVICED BY ENTERPRISE REDSPOT, 124 THISTLETHWAITE ST, SOUTH MELBOURNE, 3205, VIC, VIC
Nombor Telefon: 396862461
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Tidak ditentukan — Syarikat sewa tidak menentukan jenis pickup lagi.
Nilaian: 7.5/10, yang mana Sangat Baik

ALAMO harga kereta sewa di Lapangan Terbang Melbourne Terminal Antarabangsa (MEL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Alamo
Alamo
dari USD34 dari USD42 dari USD74 dari USD44
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD20 dari USD28 dari USD35 dari USD65 dari USD99 dari USD32
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
dari USD19 dari USD31 dari USD53 dari USD31
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
dari USD28 dari USD65 dari USD33
Europcar
Europcar
dari USD57 dari USD55 dari USD113 dari USD190 dari USD117 dari USD44
East-Coast
East-Coast
dari USD22 dari USD37 dari USD48 dari USD48
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
dari USD26 dari USD48 dari USD54 dari USD25
Enterprise
Enterprise
dari USD49 dari USD43 dari USD50 dari USD77 dari USD49
National
National
dari USD44 dari USD48 dari USD98 dari USD50
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
dari USD43 dari USD102 dari USD41
Carhood
Carhood
dari USD29 dari USD36 dari USD26
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
dari USD41 dari USD72 dari USD48
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD23 dari USD105 dari USD32 dari USD108 dari USD104
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD54 dari USD70 dari USD101 dari USD69
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD25 dari USD29 dari USD69 dari USD35
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD26 dari USD30 dari USD72 dari USD36
Red-Spot
Red-Spot
dari USD62 dari USD67 dari USD87 dari USD133 dari USD77
Sixt
Sixt
dari USD26 dari USD38 dari USD90

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Camberwell Dapatkan harga murah untuk kereta sewa ALAMO