ACCESS Adelaide
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ACCESS Adelaide

Kereta sewa terbaik di Adelaide, Australia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

ACCESS Adelaide

ACCESS kereta sewa di Adelaide

Petua kereta sewa Adelaide

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Access Rent a Car di Adelaide telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Access Rent a Car di Adelaide adalah Fiat Panda kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD36.45 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas SUV di Australia. Kereta SUV paling murah dari Access Rent a Car di Adelaide dibawakan oleh Suzuki Vitara untuk USD46.88 sehari.

  Red-Spot adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Adelaide dengan purata skor rating adalah 9.1/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Red-Spot ialah Mitsubishi Mirage, kereta sewa kelas Mini untuk USD16.61 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Australia, adalah SUV, kereta paling murah dari Red-Spot di Adelaide ialah Mitsubishi Outlander, diletakkan harga pada USD42.22 sehari.

  Antara SUV, model paling popular ialah Mitsubishi Outlander. Harganya bermula dari USD35.62 sehari dari East-Coast, dengan skor rating purata ialah 8.5/10, berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Adelaide adalah Hyundai i20 dari East-Coast. Harganya cuma USD15.68 sehari. East-Coast dinilai oleh 5000+ pelanggan dengan purata skor rating 8.5/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai ACCESS di Adelaide

ACCESS
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Access Rent a Car
Alamat: 1 James Schofield Drive, Adelaide, 5950, SA, SA
Nombor Telefon: +61 8 8340 0400
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Jumpa dan sapa — Wakil daripada syarikat kereta sewa akan menemui anda di lapangan terbang dan membawa anda ke lokasi pengambilan kereta.

ACCESS harga kereta sewa di Adelaide Lapangan Terbang (ADL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Access Rent a Car
Access Rent a Car
dari USD36 dari USD36 dari USD47 dari USD56 dari USD47
Red-Spot
Red-Spot
dari USD17 dari USD18 dari USD26 dari USD72 dari USD42
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD28 dari USD36 dari USD52 dari USD89 dari USD33
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
dari USD22 dari USD37 dari USD55 dari USD25
Alamo
Alamo
dari USD24 dari USD34 dari USD92 dari USD35
National
National
dari USD39 dari USD44 dari USD96 dari USD48
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
dari USD39 dari USD117 dari USD51
Enterprise
Enterprise
dari USD34 dari USD32 dari USD36 dari USD98 dari USD40
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
dari USD35 dari USD91 dari USD40
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
dari USD78 dari USD30
Europcar
Europcar
dari USD31 dari USD41 dari USD80 dari USD70 dari USD29
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD70 dari USD33 dari USD38 dari USD71 dari USD40
East-Coast
East-Coast
dari USD19 dari USD29 dari USD58 dari USD36
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD31 dari USD33 dari USD65 dari USD30
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD31 dari USD41 dari USD68 dari USD42
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD31 dari USD35 dari USD101 dari USD35
Sixt
Sixt
dari USD29 dari USD38 dari USD96

ACCESS lokasi kereta sewa berhampiran Adelaide

ACCESS sewa di lapangan terbang dan sekitar

Kereta sewa berhampiran Adelaide

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta dengan CARNGO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Adelaide Dapatkan harga murah untuk kereta sewa ACCESS