CABS CAR HIRE Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CABS CAR HIRE Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo

Best rental cars in Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo (JNB), Africa de Sud. No hidden charges. Free cancellation

CABS CAR HIRE Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo

Închirieri CABS CAR HIRE în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo

Sfaturi pentru închirieri în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Cabs-Car-Hire în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Cabs-Car-Hire în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo este Toyota Etios din categoria Compact. Prețul este de doar 34,64 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Africa de Sud. Cea mai ieftină mașină Economy de la Cabs-Car-Hire în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo este reprezentată de Hyundai i10 pentru 37,42 USD per zi.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Kia Picanto din clasa Mini pentru 13,70 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Africa de Sud, Budget Car Rental, oferă în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Volkswagen Polo Vivo la doar 16,18 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo este Datsun Go oferită de Dollar Car Rental. Prețul acesteia este de doar 13,69 USD pe zi. Dollar Car Rental are peste 100+ de recenzii cu un rating de 6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre CABS CAR HIRE în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo

CABS CAR HIRE
Info & Contacte
Numele companiei: Cabs-Car-Hire
Adresa: Pick-Up: Meet and Greet at Information Desk at Airport, Drop off: Drop and Go area or Parkade 1 level 1, Johannesburg, 1401
Numărul de telefon: +27 11 392 1388
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.

Prețuri pentru închirieri CABS CAR HIRE în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Exotic
Exotic
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
de la 37 USD de la 57 USD de la 51 USD de la 53 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 14 USD de la 19 USD de la 52 USD de la 109 USD de la 38 USD de la 44 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 14 USD de la 16 USD de la 45 USD de la 49 USD de la 33 USD de la 44 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 14 USD de la 19 USD de la 52 USD de la 57 USD de la 27 USD de la 43 USD
First Car Rental
First Car Rental
de la 18 USD de la 27 USD de la 54 USD de la 95 USD de la 38 USD de la 57 USD de la 183 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 27 USD de la 31 USD de la 70 USD de la 75 USD de la 41 USD de la 55 USD
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
de la 24 USD de la 19 USD de la 43 USD de la 48 USD
Europcar
Europcar
de la 30 USD de la 31 USD de la 43 USD de la 57 USD
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
de la 25 USD de la 27 USD de la 65 USD de la 77 USD de la 31 USD de la 48 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 16 USD de la 19 USD de la 53 USD de la 57 USD de la 38 USD de la 51 USD
Hertz
Hertz
de la 26 USD de la 29 USD de la 65 USD de la 62 USD de la 56 USD de la 49 USD
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
de la 18 USD de la 26 USD de la 83 USD de la 45 USD de la 47 USD
Firefly
Firefly
de la 21 USD de la 22 USD de la 64 USD de la 62 USD de la 47 USD de la 54 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
de la 19 USD de la 20 USD de la 50 USD de la 40 USD de la 44 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Johannesburg Aeroportul Internaţional Tambo Prețuri ieftine de închiriat de la CABS CAR HIRE