GOLDCAR Niksic
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GOLDCAR Niksic

Best rental cars in Niksic, Muntenegru. No hidden charges. Free cancellation

GOLDCAR Niksic

Închirieri GOLDCAR în Niksic

GOLDCAR în Niksic
GOLDCAR
GOLDCAR
8.4
/10
Excelent
8.7
/10
Valoarea pentru bani
8.4
/10
Curățenie
8.2
/10
Servicii la biroul de închirieri
8
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.8
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 50+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Niksic

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Goldcar în Niksic au recenzii de la peste 50+ de clienți cu un rating de 8.4/10. Cea mai ieftină mașină de la Goldcar în Niksic este Fiat Panda din categoria Mini. Prețul este de doar 114,74 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Muntenegru. Cea mai ieftină mașină Economy de la Goldcar în Niksic este reprezentată de Skoda Fabia pentru 124,23 USD per zi.

  SurPrice Car Rentals este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Niksic potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.1/10, în urma a peste 25+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la SurPrice Car Rentals este Skoda Rapid din clasa Compact pentru 44,75 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Muntenegru, SurPrice Car Rentals, oferă în Niksic închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Hyundai i20 la doar 58,48 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Dacia Sandero. Prețul începe de la 38,36 USD per zi la AVIS Car Rental, al cărei rating este de 3.8/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Niksic este Chevrolet Spark oferită de SIXT Rent A Car. Prețul acesteia este de doar 11,30 USD pe zi. SIXT Rent A Car are peste 100+ de recenzii cu un rating de 8/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre GOLDCAR în Niksic

GOLDCAR
Info & Contacte
Numele companiei: Goldcar
Adresa: Aerodromska bb, Tivat, 85320
Numărul de telefon: +382 69 197 897
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri maşini are un birou chiar la ieşirea din terminalul aeroportului. Prezentaţi-vă pur şi simplu la birou.
Rating: 8.4/10, care este Excelent

Prețuri pentru închirieri GOLDCAR în Aeroportul Tivat (TIV)

Mini
Mini
Economy
Economy
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Goldcar
Goldcar
de la 115 USD de la 124 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 11 USD de la 11 USD de la 153 USD de la 55 USD
Europcar
Europcar
de la 14 USD de la 15 USD de la 65 USD de la 49 USD de la 54 USD de la 39 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 38 USD de la 38 USD de la 176 USD de la 144 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 30 USD de la 32 USD de la 125 USD de la 108 USD de la 130 USD
InterRent
InterRent
de la 48 USD de la 50 USD de la 65 USD
Enterprise
Enterprise
de la 44 USD de la 44 USD de la 147 USD de la 73 USD
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
de la 56 USD de la 67 USD de la 167 USD de la 172 USD
Alamo
Alamo
de la 38 USD de la 38 USD de la 103 USD de la 65 USD
Green-Motion
Green-Motion
de la 116 USD de la 55 USD de la 85 USD de la 98 USD de la 60 USD
Firefly
Firefly
de la 28 USD
Rhodium
Rhodium
de la 124 USD de la 134 USD

Locații închirieri GOLDCAR lângă Niksic

Inchirieri auto GOLDCAR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto GOLDCAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Niksic

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Niksic Prețuri ieftine de închiriat de la GOLDCAR