MAURICONNECT CAR RENTAL Grande Baie
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

MAURICONNECT CAR RENTAL Grande Baie

Best rental cars in Grande Baie, Mauritius. No hidden charges. Free cancellation

MAURICONNECT CAR RENTAL Grande Baie

Închirieri MAURICONNECT CAR RENTAL în Grande Baie

MAURICONNECT CAR RENTAL în Grande Baie
MAURICONNECT CAR RENTAL
MAURICONNECT CAR RENTAL
6.6
/10
Bun
7.4
/10
Valoarea pentru bani
6.3
/10
Curățenie
5.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.2
/10
Procesul de ridicare a mașinii
6.5
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 10+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Grande Baie

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Mauriconnect-Car-Rental în Grande Baie au recenzii de la peste 10+ de clienți cu un rating de 6.6/10. Cea mai ieftină mașină de la Mauriconnect-Car-Rental în Grande Baie este Nissan Micra din categoria Economy. Prețul este de doar 31,64 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Mini în Mauritius. Cea mai ieftină mașină Mini de la Mauriconnect-Car-Rental în Grande Baie este reprezentată de Kia Picanto pentru 33,40 USD per zi.

  Hertz Car Hire este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Grande Baie potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.8/10, în urma a peste 50+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Hertz Car Hire este Suzuki Alto din clasa Mini pentru 42,35 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Mauritius, Hertz Car Hire, oferă în Grande Baie închirieri pe cea mai populară clasă, Mini, cu Suzuki Alto la doar 42,35 USD per zi.

  Printre Mini-uri, cel mai popular model este Suzuki Celerio. Prețul începe de la 33,83 USD per zi la Royal-Car-Rental, al cărei rating este de 0/10, bazat pe peste + de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Grande Baie este Hyundai i10 oferită de Pingouin-Car. Prețul acesteia este de doar 29,60 USD pe zi. Pingouin-Car are peste 100+ de recenzii cu un rating de 6.5/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre MAURICONNECT CAR RENTAL în Grande Baie

MAURICONNECT CAR RENTAL
Info & Contacte
Numele companiei: Mauriconnect-Car-Rental
Adresa: A10 Royal Road, Plaine Magnien, Mauritius
Numărul de telefon: 00 230 57957149
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.
Rating: 6.6/10, care este Bun

Prețuri pentru închirieri MAURICONNECT CAR RENTAL în Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
de la 33 USD de la 32 USD de la 63 USD
Pingouin-Car
Pingouin-Car
de la 30 USD de la 42 USD de la 111 USD de la 63 USD de la 70 USD
First Car Rental
First Car Rental
de la 46 USD de la 47 USD de la 107 USD de la 257 USD de la 69 USD de la 107 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 51 USD de la 54 USD de la 60 USD de la 91 USD
Europcar
Europcar
de la 49 USD de la 62 USD de la 127 USD de la 119 USD de la 136 USD de la 123 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 47 USD de la 52 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 44 USD de la 51 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 63 USD de la 98 USD de la 86 USD de la 112 USD
OLA Mauritius
OLA Mauritius
de la 30 USD de la 38 USD de la 135 USD
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
de la 35 USD de la 40 USD de la 63 USD de la 71 USD
International Supplier
International Supplier
de la 55 USD de la 61 USD
Green-Motion
Green-Motion
de la 56 USD de la 56 USD de la 175 USD
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
de la 35 USD de la 41 USD
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
de la 34 USD de la 36 USD de la 135 USD de la 70 USD
Thrifty
Thrifty
de la 50 USD de la 53 USD
Surprice
Surprice
de la 70 USD de la 82 USD de la 99 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Grande Baie Prețuri ieftine de închiriat de la MAURICONNECT CAR RENTAL