SIXT Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SIXT Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1

Best rental cars in Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 (KUL), Malaezia. No hidden charges. Free cancellation

SIXT Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1

Închirieri SIXT în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1

Sfaturi pentru închirieri în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la SIXT Rent A Car în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la SIXT Rent A Car în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 este Perodua Axia din categoria Mini. Prețul este de doar 29,80 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 și Mini în Malaezia. Cea mai ieftină mașină Compact de la SIXT Rent A Car în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 este Honda City pentru 49,10 USD per zi. Cea mai ieftină mașină Mini de la SIXT Rent A Car în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 este reprezentată de Perodua Axia pentru 29,80 USD per zi.

  Kasina Rent A Car este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.9/10, în urma a peste 250+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Kasina Rent A Car este Proton Saga din clasa Economy pentru 36,44 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 prin Kasina Rent A Car este Compact, pornind de la 56,65 USD per zi pentru Toyota Vios.

  Cel mai ieftin Compact în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 oferit de Europcar (cu scorul de 6/10 din 250+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Proton Persona, la 25,83 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Mini car este prezentată de același furnizor, Europcar. Mașina este o Perodua Myvi, la 24,84 USD per zi.

  Cel mai popular furnizor din Malaezia este Alamo Green-Matrix (scor mediu de 8.4/10 din 500+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Compact în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 este Perodua Bezza, cu prețuri începând de la 41,66 USD pe zi.

  Printre Mini-uri, cel mai popular model este Perodua Viva. Prețul începe de la 30,09 USD per zi la Green-Matrix, al cărei rating este de 8.4/10, bazat pe peste 500+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 este Proton Saga oferită de Europcar. Prețul acesteia este de doar 20,17 USD pe zi. Europcar are peste 250+ de recenzii cu un rating de 6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre SIXT în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1

SIXT
Info & Contacte
Numele companiei: SIXT Rent A Car
Adresa: Lot No. 14, GF, Block D, Selangor, 64000
Numărul de telefon: +60-387872834
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.

Prețuri pentru închirieri SIXT în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 30 USD de la 33 USD de la 60 USD de la 103 USD
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
de la 21 USD de la 27 USD de la 85 USD de la 80 USD
Europcar
Europcar
de la 25 USD de la 20 USD de la 70 USD de la 45 USD de la 47 USD
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
de la 31 USD de la 22 USD de la 40 USD
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
de la 36 USD de la 65 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 57 USD de la 53 USD de la 81 USD
Insas-Pacific
Insas-Pacific
de la 42 USD de la 73 USD
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
de la 31 USD de la 31 USD
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
de la 26 USD de la 29 USD de la 43 USD de la 57 USD
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
de la 27 USD de la 42 USD de la 85 USD
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
de la 107 USD
Green-Matrix
Green-Matrix
de la 30 USD de la 34 USD de la 96 USD
SCR Travel & Tour
SCR Travel & Tour
de la 32 USD de la 113 USD de la 74 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 53 USD
Avis
Avis
de la 47 USD de la 43 USD de la 66 USD de la 110 USD
Big-Thumb
Big-Thumb
de la 35 USD de la 76 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Kuala Lumpur Aeroport Internaţional Terminalul 1 Prețuri ieftine de închiriat de la SIXT