GREEN MATRIX Bintulu
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GREEN MATRIX Bintulu

Best rental cars in Bintulu, Malaezia. No hidden charges. Free cancellation

GREEN MATRIX Bintulu

Închirieri GREEN MATRIX în Bintulu

GREEN MATRIX în Bintulu
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.4
/10
Excelent
8.2
/10
Valoarea pentru bani
7.9
/10
Curățenie
8.6
/10
Servicii la biroul de închirieri
8.7
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.6
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Bintulu

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Green-Matrix este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Bintulu potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Green-Matrix este Perodua Viva din clasa Mini pentru 32,72 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Malaezia, Green-Matrix, oferă în Bintulu închirieri pe cea mai populară clasă, Mini, cu Perodua Viva la doar 32,72 USD per zi.

  Printre Mini-uri, cel mai popular model este Perodua Viva. Prețul începe de la 32,72 USD per zi la Green-Matrix, al cărei rating este de 8.4/10, bazat pe peste 500+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Bintulu este Proton Saga oferită de Insas-Pacific. Prețul acesteia este de doar 28,71 USD pe zi. Insas-Pacific nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre GREEN MATRIX în Bintulu

GREEN MATRIX
Info & Contacte
Numele companiei: Green-Matrix
Adresa: No 69 Taman Putrajaya Phase 6, Jalan Tun Hussein Onn, Bintulu
Numărul de telefon: +60128033002
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.
Rating: 8.4/10, care este Excelent

Prețuri pentru închirieri GREEN MATRIX în Bintulu Aeroport (BTU)

Mini
Mini
Economy
Economy
Van
Van
SUV
SUV
Green-Matrix
Green-Matrix
de la 33 USD de la 41 USD
Insas-Pacific
Insas-Pacific
de la 29 USD
Kong-Teck
Kong-Teck
de la 47 USD de la 59 USD de la 98 USD de la 119 USD

Locații închirieri GREEN MATRIX lângă Bintulu

Inchirieri auto GREEN MATRIX în aeroporturi apropiate

Închirieri lângă Bintulu

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Bintulu Prețuri ieftine de închiriat de la GREEN MATRIX