OPTIMORENT Fano
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

OPTIMORENT Fano

Best rental cars in Fano, Italia. No hidden charges. Free cancellation

OPTIMORENT Fano

Închirieri OPTIMORENT în Fano

OPTIMORENT în Fano
OPTIMORENT
OPTIMORENT
6.9
/10
Bun
7.1
/10
Valoarea pentru bani
7.3
/10
Curățenie
6.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
6.9
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Fano

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Optimorent în Fano au recenzii de la peste 1000+ de clienți cu un rating de 6.8/10. Cea mai ieftină mașină de la Optimorent în Fano este Toyota Aygo din categoria Mini. Prețul este de doar 15,90 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Italia. Cea mai ieftină mașină Economy de la Optimorent în Fano este reprezentată de Fiat Panda pentru 15,92 USD per zi.

  Dollar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Fano potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9/10, în urma a peste 1000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Dollar este Fiat 500 din clasa Mini pentru 10,49 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Italia, Dollar, oferă în Fano închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Lancia Ypsilon la doar 11,99 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo. Prețul începe de la 18,18 USD per zi la Sicily-By-Car, al cărei rating este de 7.8/10, bazat pe peste 10000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Fano este Fiat 500 oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 8,91 USD pe zi. Budget Car Rental are peste 10000+ de recenzii cu un rating de 7.3/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre OPTIMORENT în Fano

OPTIMORENT
Info & Contacte
Numele companiei: Optimorent
Adresa: AEROPORTO FEDERICO FELLINI, Via Flaminia354 - Eni petrol station, Rimini
Numărul de telefon: 0039 3470441362
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Autobuz de transfer gratuit — Firma de închirieri de maşini pune la dispoziţie un autobuz de transfer gratuit până la locaţia de preluare a maşinii din apropierea terminalului principal.
Rating: 6.9/10, care este Bun

Prețuri pentru închirieri OPTIMORENT în Rimini Aeroport (RMI)

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Optimorent
Optimorent
de la 88 USD de la 89 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 11 USD de la 15 USD de la 27 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 28 USD de la 39 USD de la 118 USD de la 114 USD de la 57 USD de la 44 USD
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
de la 21 USD de la 26 USD de la 74 USD de la 30 USD de la 42 USD
Ecovia
Ecovia
de la 21 USD de la 23 USD de la 162 USD
Winrent
Winrent
de la 34 USD de la 38 USD de la 72 USD de la 54 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 39 USD de la 45 USD de la 203 USD de la 146 USD de la 57 USD de la 57 USD de la 189 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 22 USD de la 23 USD de la 205 USD de la 176 USD
Autovia
Autovia
de la 69 USD de la 30 USD de la 205 USD de la 207 USD
Winrent-By-Leasys
Winrent-By-Leasys
de la 22 USD de la 23 USD de la 140 USD de la 44 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Fano Prețuri ieftine de închiriat de la OPTIMORENT