BUDGET Bressanone
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET Bressanone

Best rental cars in Bressanone, Italia. No hidden charges. Free cancellation

BUDGET Bressanone

Închirieri BUDGET în Bressanone

BUDGET în Bressanone
BUDGET
BUDGET
6.8
/10
Bun
6.5
/10
Valoarea pentru bani
7.8
/10
Curățenie
6.3
/10
Servicii la biroul de închirieri
5.9
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.5
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 5000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Bressanone

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Budget Car Rental în Bressanone au recenzii de la peste 5000+ de clienți cu un rating de 6.8/10. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental în Bressanone este Fiat Panda din categoria Economy. Prețul este de doar 47,07 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Italia. Cea mai ieftină mașină Economy de la Budget Car Rental în Bressanone este reprezentată de Fiat Panda pentru 47,07 USD per zi.

  BuchBinder Rent A Car este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Bressanone potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.2/10, în urma a peste 50+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la BuchBinder Rent A Car este Chevrolet Spark din clasa Mini pentru 36,01 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Italia, BuchBinder Rent A Car, oferă în Bressanone închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Opel Corsa la doar 41,01 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Bressanone este Chevrolet Spark oferită de BuchBinder Rent A Car. Prețul acesteia este de doar 36,01 USD pe zi. BuchBinder Rent A Car are peste 50+ de recenzii cu un rating de 8.2/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre BUDGET în Bressanone

BUDGET
Info & Contacte
Numele companiei: Budget Car Rental
Adresa: Via Galvani 1, Bolzano, 39100
Numărul de telefon: 047 1212560
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 6.8/10, care este Bun

Prețuri pentru închirieri BUDGET în Bolzano Aeroport (BZO)

Mini
Mini
Economy
Economy
Van
Van
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
de la 36 USD de la 37 USD de la 62 USD
Winrent
Winrent
de la 37 USD de la 38 USD de la 48 USD de la 51 USD
Europcar
Europcar
de la 41 USD de la 42 USD de la 67 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 49 USD de la 53 USD de la 69 USD
Leasys
Leasys
de la 51 USD de la 53 USD de la 101 USD de la 75 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Bressanone Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET