SURPRICE Protaras
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SURPRICE Protaras

Best rental cars in Protaras, Cipru. No hidden charges. Free cancellation

SURPRICE Protaras

Închirieri SURPRICE în Protaras

SURPRICE în Protaras
SURPRICE
SURPRICE
6.8
/10
Bun
7.2
/10
Valoarea pentru bani
6
/10
Curățenie
7.2
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.2
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.3
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Protaras

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la SurPrice Car Rentals în Protaras au recenzii de la peste 500+ de clienți cu un rating de 6.8/10. Cea mai ieftină mașină de la SurPrice Car Rentals în Protaras este Nissan Micra din categoria Economy. Prețul este de doar 23,49 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Cipru. Cea mai ieftină mașină Economy de la SurPrice Car Rentals în Protaras este reprezentată de Nissan Micra pentru 23,49 USD per zi.

  Dollar Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Protaras potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 6.2/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Dollar Car Rental este Kia Ceed din clasa Compact pentru 20,18 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Cipru, Dollar Car Rental, oferă în Protaras închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Ford Fiesta la doar 24,37 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Suzuki Swift. Prețul începe de la 24,76 USD per zi la Aercar, al cărei rating este de 8.6/10, bazat pe peste 500+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Protaras este Kia Picanto oferită de Right-Cars. Prețul acesteia este de doar 11,21 USD pe zi. Right-Cars are peste 250+ de recenzii cu un rating de 6.4/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre SURPRICE în Protaras

SURPRICE
Info & Contacte
Numele companiei: SurPrice Car Rentals
Adresa: Arrivals Hall, Larnaca Airport
Numărul de telefon: 0035799847202, 0035725431187
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.
Rating: 6.8/10, care este Bun

Prețuri pentru închirieri SURPRICE în Protaras

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Sixt-Direct
Sixt-Direct
de la 19 USD de la 23 USD de la 246 USD de la 128 USD de la 109 USD de la 100 USD
Kem
Kem
de la 32 USD de la 36 USD de la 89 USD de la 118 USD de la 103 USD de la 85 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 29 USD de la 33 USD de la 127 USD de la 66 USD de la 75 USD de la 76 USD
Whiz
Whiz
de la 26 USD de la 27 USD de la 140 USD de la 131 USD de la 48 USD
Europcar
Europcar
de la 41 USD de la 49 USD de la 240 USD de la 133 USD de la 110 USD
International
International
de la 29 USD de la 32 USD de la 291 USD de la 154 USD de la 133 USD de la 122 USD
Flizzr
Flizzr
de la 36 USD de la 43 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Protaras Prețuri ieftine de închiriat de la SURPRICE