ADOBE Aeroportul Internaţional San Jose
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ADOBE Aeroportul Internaţional San Jose

Best rental cars in Aeroportul Internaţional San Jose (SJO), Costa Rica. No hidden charges. Free cancellation

ADOBE Aeroportul Internaţional San Jose

Închirieri ADOBE în Aeroportul Internaţional San Jose

Sfaturi pentru închirieri în Aeroportul Internaţional San Jose

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Adobe Rent a Car în Aeroportul Internaţional San Jose au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Adobe Rent a Car în Aeroportul Internaţional San Jose este Hyundai i10 din categoria Mini. Prețul este de doar 43,37 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa SUV în Costa Rica. Cea mai ieftină mașină SUV de la Adobe Rent a Car în Aeroportul Internaţional San Jose este reprezentată de Daihatsu Bego pentru 60,63 USD per zi.

  Easy-Car este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Aeroportul Internaţional San Jose potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.8/10, în urma a peste 5+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Easy-Car este Hyundai i10 din clasa Mini pentru 44,14 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Costa Rica, Easy-Car, oferă în Aeroportul Internaţional San Jose închirieri pe cea mai populară clasă, SUV, cu Suzuki Jimny la doar 62,08 USD per zi.

  Printre SUV-uri, cel mai popular model este Nissan X-Trail. Prețul începe de la 22,33 USD per zi la Dollar Car Rental, al cărei rating este de 6.3/10, bazat pe peste 25+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Aeroportul Internaţional San Jose este Suzuki Celerio oferită de Payless Car Rental. Prețul acesteia este de doar 4,40 USD pe zi. Payless Car Rental are peste 25+ de recenzii cu un rating de 6.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre ADOBE în Aeroportul Internaţional San Jose

ADOBE
Info & Contacte
Numele companiei: Adobe Rent a Car
Adresa: Holiday Inn Express Hotel, 1.4 Km East on Rio Segundo Main Road, San Jose
Numărul de telefon: (506)-2542-4848
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.

Prețuri pentru închirieri ADOBE în Aeroportul Internaţional San Jose

Mini
Mini
Economy
Economy
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
de la 43 USD de la 46 USD de la 80 USD de la 61 USD
Payless Car Rental
Payless Car Rental
de la 4 USD de la 85 USD de la 42 USD
Green-Motion
Green-Motion
de la 10 USD de la 144 USD de la 19 USD
Enterprise
Enterprise
de la 40 USD de la 43 USD de la 106 USD de la 88 USD de la 54 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 23 USD de la 33 USD de la 121 USD de la 57 USD de la 42 USD
Easy-Car
Easy-Car
de la 44 USD de la 47 USD de la 72 USD de la 62 USD
Payless Car Rental
Payless Car Rental
de la 9 USD de la 40 USD
International Supplier
International Supplier
de la 32 USD de la 38 USD de la 57 USD
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
de la 53 USD de la 53 USD de la 75 USD
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
de la 76 USD de la 97 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 45 USD de la 56 USD de la 58 USD
Alamo
Alamo
de la 27 USD de la 31 USD de la 187 USD de la 49 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 17 USD de la 76 USD de la 22 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 26 USD de la 27 USD de la 45 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 35 USD de la 76 USD de la 58 USD
Europcar
Europcar
de la 61 USD de la 89 USD
Apex
Apex
de la 25 USD de la 45 USD de la 54 USD

Locații închirieri ADOBE lângă Aeroportul Internaţional San Jose

Inchirieri auto ADOBE în orașe apropiate

Închirieri lângă Aeroportul Internaţional San Jose

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Aeroportul Internaţional San Jose Prețuri ieftine de închiriat de la ADOBE