BUDGET Townsville
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET Townsville

Best rental cars in Townsville, Australia. No hidden charges. Free cancellation

BUDGET Townsville

Închirieri BUDGET în Townsville

BUDGET în Townsville
BUDGET
BUDGET
8.3
/10
Excelent
7.9
/10
Valoarea pentru bani
8.5
/10
Curățenie
8.4
/10
Servicii la biroul de închirieri
8.1
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.6
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Townsville

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Budget Car Rental în Townsville au recenzii de la peste 2000+ de clienți cu un rating de 8.4/10. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental în Townsville este Hyundai i20 din categoria Compact. Prețul este de doar 31,93 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa SUV în Australia. Cea mai ieftină mașină SUV de la Budget Car Rental în Townsville este reprezentată de Mitsubishi ASX pentru 41,30 USD per zi.

  National este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Townsville potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.5/10, în urma a peste 5+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la National este Toyota Camry din clasa Full Size pentru 49,13 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Australia, National, oferă în Townsville închirieri pe cea mai populară clasă, SUV, cu Mitsubishi ASX la doar 63,07 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Townsville este Hyundai i20 oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 31,93 USD pe zi. Budget Car Rental are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 8.4/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre BUDGET în Townsville

BUDGET
Info & Contacte
Numele companiei: Budget Car Rental
Adresa: Terminal Building, Townsville Qld, 4810, XX
Numărul de telefon: 07 4762 7433
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 8.3/10, care este Excelent

Prețuri pentru închirieri BUDGET în Aeroportul Townsville (TSV)

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Van
Van
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 33 USD de la 39 USD de la 117 USD de la 41 USD
Red-Spot
Red-Spot
de la 43 USD de la 46 USD de la 55 USD de la 56 USD
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
de la 32 USD de la 77 USD de la 38 USD
Alamo
Alamo
de la 48 USD de la 38 USD de la 43 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 71 USD de la 79 USD de la 76 USD de la 73 USD
Europcar
Europcar
de la 84 USD de la 93 USD de la 152 USD de la 83 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 40 USD de la 50 USD de la 119 USD de la 53 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 72 USD de la 35 USD de la 40 USD de la 119 USD de la 42 USD
Enterprise
Enterprise
de la 54 USD de la 54 USD de la 39 USD de la 46 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
de la 84 USD de la 136 USD de la 84 USD
National
National
de la 57 USD de la 49 USD de la 63 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Townsville Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET