FIREFLY Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

FIREFLY Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne

Best rental cars in Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne (SYD), Australia. No hidden charges. Free cancellation

FIREFLY Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne

Închirieri FIREFLY în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne

FIREFLY în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne
FIREFLY
FIREFLY
7.6
/10
Foarte bun
7.6
/10
Valoarea pentru bani
8.7
/10
Curățenie
7.5
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.2
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.4
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Firefly Car Rental în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne au recenzii de la peste 500+ de clienți cu un rating de 7.6/10. Cea mai ieftină mașină de la Firefly Car Rental în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne este Toyota Yaris din categoria Economy. Prețul este de doar 38,82 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa SUV în Australia. Cea mai ieftină mașină SUV de la Firefly Car Rental în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne este reprezentată de Nissan Dualis pentru 44,15 USD per zi.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Nissan X-Trail din clasa SUV pentru 28,67 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Australia, Budget Car Rental, oferă în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne închirieri pe cea mai populară clasă, SUV, cu Nissan X-Trail la doar 28,67 USD per zi.

  Printre SUV-uri, cel mai popular model este Mitsubishi Outlander. Prețul începe de la 51,31 USD per zi la East-Coast, al cărei rating este de 6.8/10, bazat pe peste 5000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne este Toyota Corolla oferită de Aerodrive. Prețul acesteia este de doar 16,18 USD pe zi. Aerodrive are peste 10+ de recenzii cu un rating de 8.1/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre FIREFLY în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne

FIREFLY
Info & Contacte
Numele companiei: Firefly Car Rental
Adresa: Sydney Airport, Keith Smith Avenue, Mascot, 2020, NSW, New South Wales
Numărul de telefon: 0413 768 464
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.6/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri FIREFLY în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
de la 39 USD de la 111 USD de la 44 USD
Red-Spot
Red-Spot
de la 17 USD de la 18 USD de la 28 USD de la 42 USD de la 28 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 41 USD de la 52 USD de la 212 USD de la 62 USD de la 122 USD de la 60 USD
Europcar
Europcar
de la 66 USD de la 56 USD de la 111 USD de la 181 USD de la 103 USD de la 52 USD
Alamo
Alamo
de la 40 USD de la 33 USD de la 78 USD de la 43 USD
Aerodrive
Aerodrive
de la 36 USD de la 46 USD
National
National
de la 80 USD de la 47 USD de la 98 USD de la 69 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 32 USD de la 53 USD de la 48 USD de la 78 USD de la 60 USD
Carhood
Carhood
de la 27 USD de la 25 USD de la 30 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 41 USD de la 45 USD de la 120 USD de la 44 USD
Enterprise
Enterprise
de la 59 USD de la 44 USD de la 33 USD de la 78 USD de la 45 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
de la 41 USD de la 152 USD de la 43 USD
East-Coast
East-Coast
de la 22 USD de la 33 USD de la 56 USD de la 51 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 42 USD de la 37 USD de la 72 USD de la 29 USD
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
de la 113 USD de la 50 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 48 USD de la 46 USD de la 85 USD de la 46 USD
Sixt
Sixt
de la 39 USD de la 52 USD de la 84 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Aeroportul Din Sydney Terminal Zboruri Interne Prețuri ieftine de închiriat de la FIREFLY