inchirieri auto Sub 25 ani în Proserpine Whitsunday Aeroport
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

inchirieri auto Sub 25 ani în Proserpine Whitsunday Aeroport

Best rental cars in Proserpine Whitsunday Aeroport (PPP), Australia. No hidden charges. Free cancellation

Închirieri Sub 25 ani în Proserpine Whitsunday Aeroport

AVIS în Proserpine Whitsunday Aeroport
AVIS
AVIS
8.1
/10
Excelent
7.8
/10
Valoarea pentru bani
8.2
/10
Curățenie
8.2
/10
Servicii la biroul de închirieri
8
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.4
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Proserpine Whitsunday Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  AVIS Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Proserpine Whitsunday Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.1/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la AVIS Car Rental este Nissan Micra din clasa Economy pentru 32,43 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Proserpine Whitsunday Aeroport prin AVIS Car Rental este Economy, pornind de la 32,43 USD per zi pentru Nissan Micra.

  Compania de închirieri din SUA Australia, AVIS Car Rental, oferă în Proserpine Whitsunday Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, SUV, cu Mitsubishi ASX la doar 49,04 USD per zi.

  Cel mai ieftin Economy în Proserpine Whitsunday Aeroport oferit de Hertz Car Hire (cu scorul de 7.5/10 din 2000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Suzuki Swift, la 48,84 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină SUV car este prezentată de același furnizor, Hertz Car Hire. Mașina este o Nissan Qashqai, la 59,17 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Proserpine Whitsunday Aeroport este Nissan Micra oferită de AVIS Car Rental. Prețul acesteia este de doar 32,43 USD pe zi. AVIS Car Rental are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 8.1/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Prețuri pentru închirieri Sub 25 ani în Proserpine Whitsunday Aeroport

Economy
Economy
Full Size
Full Size
Van
Van
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 32 USD de la 40 USD de la 54 USD de la 49 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 49 USD de la 56 USD de la 131 USD de la 59 USD
Europcar
Europcar
de la 49 USD de la 56 USD de la 66 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Proserpine Whitsunday Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la Sub 25 ani