HERTZ Trelew
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Trelew

Best rental cars in Trelew, Argentina. No hidden charges. Free cancellation

HERTZ Trelew

Închirieri HERTZ în Trelew

Sfaturi pentru închirieri în Trelew

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Hertz în Trelew au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Hertz în Trelew este Chevrolet Corsa Classic din categoria Compact. Prețul este de doar 57,65 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Argentina. Cea mai ieftină mașină Economy de la Hertz în Trelew este reprezentată de Chevrolet Celta pentru 57,65 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Argentina, Alamo, oferă în Trelew închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Volkswagen Gol la doar 91,03 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Fiat Palio. Prețul începe de la 53,18 USD per zi la National, al cărei rating este de 0/10, bazat pe peste + de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Trelew este Fiat Palio oferită de National. Prețul acesteia este de doar 53,18 USD pe zi. National nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre HERTZ în Trelew

HERTZ
Info & Contacte
Numele companiei: Hertz
Adresa: Almirante Zar Int'l Ap, Trelew, 1057, Chubut
Numărul de telefon: 542965424421
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.

Prețuri pentru închirieri HERTZ în Trelew Aeroport (REL)

Mini
Mini
Economy
Economy
Van
Van
Hertz
Hertz
de la 58 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 67 USD de la 74 USD
National
National
de la 53 USD de la 537 USD
Alamo
Alamo
de la 91 USD de la 271 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 73 USD de la 81 USD

De ce să închiriezi cu CARNGO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Trelew Prețuri ieftine de închiriat de la HERTZ