Exotisk Hyrbil Luzern
10
00
10
00
Exotisk Hyrbil Luzern

Exotisk Hyrbil Luzern

Bästa hyrbil på Luzern , Schweiz. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Exotisk hyrbil i Luzern

FLIZZR i Luzern
FLIZZR
FLIZZR
8.8
/10
Utmärkt
8.1
/10
Totalt värde för pengarna
9.3
/10
Renlighet
8.9
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 250+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Luzern

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Kabriolet bokas ofta av våra kunder i Luzern. Den billigaste Kabriolet representeras av Mini Convertible från SIXT Rent A Car i Luzern. Dess pris börjar från 71,55 US$ per dag.

  Flizzr är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Luzern med en medelranking på 8.8/10, baserat på recensioner från 250+ kunder. Det billigaste fordonet från Flizzr är Opel Corsa i uthyrningsklassen Ekonomi för 35,56 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Schweiz, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från Flizzr i Luzern Skoda Rapid, med ett pris på 106,34 US$ per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Volkswagen Golf. Dess pris startar från 62,85 US$ per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 9/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Luzern är Renault Clio från Dollar Car Rental. Dess pris är bara 27,63 US$ per dag. Dollar Car Rental var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8.4/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Exotisk hyrbilsspriser i Zürich Flygplats (ZRH)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 36 US$ från 28 US$ från 62 US$ från 71 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 53 US$ från 40 US$ från 76 US$ från 112 US$ från 62 US$ från 58 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 39 US$ från 43 US$ från 98 US$ från 127 US$ från 54 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 37 US$ från 61 US$ från 105 US$ från 135 US$ från 72 US$ från 85 US$ från 72 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 42 US$ från 43 US$ från 38 US$ från 54 US$
Europcar
Europcar
från 62 US$ från 39 US$ från 140 US$ från 130 US$ från 180 US$ från 71 US$ från 94 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 59 US$ från 130 US$ från 174 US$ från 67 US$ från 86 US$
Europcar
Europcar
från 60 US$ från 40 US$ från 116 US$ från 170 US$ från 129 US$ från 91 US$
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
från 871 US$ från 545 US$ från 610 US$
Enterprise
Enterprise
från 44 US$ från 46 US$ från 97 US$ från 113 US$ från 67 US$ från 77 US$
Unirent
Unirent
från 59 US$ från 60 US$ från 91 US$
Alamo
Alamo
från 44 US$ från 49 US$ från 78 US$ från 67 US$ från 63 US$
Nomadcar
Nomadcar
från 118 US$ från 116 US$ från 208 US$ från 154 US$
Flizzr
Flizzr
från 36 US$ från 36 US$
International Supplier
International Supplier
från 42 US$ från 52 US$ från 93 US$ från 111 US$ från 82 US$
Edel-Stark
Edel-Stark
från 546 US$ från 329 US$ från 435 US$ från 435 US$ från 546 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Exotisk hyrbilar