NOMADCAR hyrbil Langenthal
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

NOMADCAR hyrbil Langenthal

Bästa hyrbil på Langenthal , Schweiz. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

NOMADCAR hyrbil Langenthal

NOMADCAR hyrbil i Langenthal

NOMADCAR i Langenthal
NOMADCAR
NOMADCAR
7.6
/10
Mycket bra
7
/10
Totalt värde för pengarna
7.8
/10
Renlighet
7.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 10+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Langenthal

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Nomadcar i Langenthal recenserades av 10+ kunder med en ranking på 7.6/10. Den billigaste bilen från Nomadcar i Langenthal är Mercedes A Class i uthyrningsklassen Kompakt. Dess pris är bara 133,44 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Kompakt i Schweiz. Den billigaste bilen i Kompakt från Nomadcar i in Langenthal är presenterad av Mercedes A Class för 133,44 US$ per dag.

  Flizzr är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Langenthal med en medelranking på 8.7/10, baserat på recensioner från 250+ kunder. Det billigaste fordonet från Flizzr är Opel Adam i uthyrningsklassen Mini för 37,10 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Schweiz, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från Flizzr i Langenthal Skoda Rapid, med ett pris på 41,86 US$ per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Volkswagen Golf 4Motion. Dess pris startar från 63,20 US$ per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 8.2/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Langenthal är Opel Corsa från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 33,51 US$ per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende NOMADCAR i Langenthal

NOMADCAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Nomadcar
Adress: Saint-Louis, Basel, 68304
Telefon: +41215881321
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Mottagande — En representant från biluthyrningsfirman möter dig på flygplatsen och tar med dig till hämtningsplatsen.
Klassificering: 7.6/10, vilket är Mycket bra

NOMADCAR hyrbilsspriser i Basel Flygplats (BSL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Nomadcar
Nomadcar
från 204 US$ från 219 US$ från 366 US$ från 148 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 36 US$ från 57 US$ från 118 US$ från 150 US$ från 51 US$ från 57 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 71 US$ från 34 US$ från 143 US$ från 183 US$ från 55 US$ från 72 US$ från 97 US$
Europcar
Europcar
från 75 US$ från 49 US$ från 57 US$ från 126 US$ från 183 US$ från 93 US$ från 103 US$
Europcar
Europcar
från 74 US$ från 74 US$ från 121 US$ från 176 US$ från 95 US$ från 101 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 74 US$ från 40 US$ från 46 US$ från 103 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 58 US$ från 45 US$ från 67 US$ från 47 US$
Unirent
Unirent
från 67 US$ från 69 US$ från 92 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 41 US$ från 52 US$ från 254 US$ från 80 US$ från 65 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 77 US$ från 135 US$ från 173 US$ från 93 US$ från 74 US$
Enterprise
Enterprise
från 64 US$ från 66 US$ från 130 US$ från 94 US$ från 80 US$
Alamo
Alamo
från 64 US$ från 47 US$ från 89 US$ från 84 US$ från 85 US$
Flizzr
Flizzr
från 37 US$ från 38 US$
Edel-Stark
Edel-Stark
från 475 US$ från 280 US$ från 379 US$ från 379 US$ från 475 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för NOMADCAR hyrbilar