EUROPCAR hyrbil Delemont
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR hyrbil Delemont

Bästa hyrbil på Delemont , Schweiz. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

EUROPCAR hyrbil Delemont

EUROPCAR hyrbil i Delemont

EUROPCAR i Delemont
EUROPCAR
EUROPCAR
8.1
/10
Utmärkt
7.3
/10
Totalt värde för pengarna
8.6
/10
Renlighet
8.2
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.5
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Delemont

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Europcar i Delemont recenserades av 500+ kunder med en ranking på 8.1/10. Den billigaste bilen från Europcar i Delemont är Audi A1 i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 48,82 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Kompakt i Schweiz. Den billigaste bilen i Kompakt från Europcar i in Delemont är presenterad av Volkswagen Golf för 53,75 US$ per dag.

  Flizzr är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Delemont med en medelranking på 8.7/10, baserat på recensioner från 250+ kunder. Det billigaste fordonet från Flizzr är Opel Adam i uthyrningsklassen Mini för 37,10 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Schweiz, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från Flizzr i Delemont Skoda Rapid, med ett pris på 41,86 US$ per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Volkswagen Golf. Dess pris startar från 53,75 US$ per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 8.4/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Delemont är Opel Corsa från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 33,51 US$ per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende EUROPCAR i Delemont

EUROPCAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Europcar
Adress: BASEL-MULHOUSE AIRPORT (SWISS SIDE), BASEL, 4030
Telefon: 41 61 3252903
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8.1/10, vilket är Utmärkt

EUROPCAR hyrbilsspriser i Basel Flygplats (BSL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Europcar
Europcar
från 52 US$ från 52 US$ från 99 US$ från 161 US$ från 75 US$ från 75 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 36 US$ från 45 US$ från 74 US$ från 92 US$ från 51 US$ från 57 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 50 US$ från 34 US$ från 84 US$ från 105 US$ från 55 US$ från 68 US$ från 66 US$
Europcar
Europcar
från 53 US$ från 49 US$ från 57 US$ från 100 US$ från 167 US$ från 78 US$ från 89 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 100 US$ från 40 US$ från 46 US$ från 103 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 58 US$ från 45 US$ från 67 US$ från 47 US$
Unirent
Unirent
från 47 US$ från 48 US$ från 78 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 41 US$ från 52 US$ från 254 US$ från 80 US$ från 65 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 51 US$ från 84 US$ från 106 US$ från 60 US$ från 71 US$
Enterprise
Enterprise
från 44 US$ från 45 US$ från 74 US$ från 71 US$ från 60 US$
Alamo
Alamo
från 41 US$ från 46 US$ från 74 US$ från 63 US$ från 54 US$
Flizzr
Flizzr
från 37 US$ från 38 US$
Edel-Stark
Edel-Stark
från 475 US$ från 280 US$ från 379 US$ från 379 US$ från 475 US$
Nomadcar
Nomadcar
från 204 US$ från 219 US$ från 366 US$ från 148 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för EUROPCAR hyrbilar