FIREFLY hyrbil Stellenbosch
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

FIREFLY hyrbil Stellenbosch

Bästa hyrbil på Stellenbosch , Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

FIREFLY hyrbil Stellenbosch

FIREFLY hyrbil i Stellenbosch

FIREFLY i Stellenbosch
FIREFLY
FIREFLY
6.6
/10
Bra
5.8
/10
Totalt värde för pengarna
7.3
/10
Renlighet
6.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
5.9
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.2
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 25+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Stellenbosch

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Firefly i Stellenbosch recenserades av 100+ kunder med en ranking på 8.3/10. Den billigaste bilen från Firefly i Stellenbosch är Datsun Go i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 12,21 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Sydafrika. Den billigaste bilen i Ekonomi från Firefly i in Stellenbosch är presenterad av Ford Figo för 13,60 US$ per dag.

  Tempest Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Stellenbosch med en medelranking på 8.1/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Tempest Car Hire är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini för 13,40 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Tempest Car Hire i Stellenbosch Ford Figo, med ett pris på 14,67 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo Vivo. Dess pris startar från 12,70 US$ per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 7.7/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Stellenbosch är Kia Picanto från Budget Car Rental. Dess pris är bara 11,61 US$ per dag. Budget Car Rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 7.7/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende FIREFLY i Stellenbosch

FIREFLY
Info & Kontakter
Företagsnamn: Firefly
Adress: 40 Loop Street, Cape Town, 7499
Telefon: 0027 214 106 800
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 6.6/10, vilket är Bra

FIREFLY hyrbilsspriser i Stellenbosch

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
från 19 US$ från 26 US$ från 31 US$
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 22 US$ från 24 US$ från 87 US$ från 40 US$ från 56 US$
Europcar
Europcar
från 21 US$ från 28 US$ från 46 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för FIREFLY hyrbilar