CABS CAR HIRE hyrbil Johannesburg Tambo Internationella Flygplats
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CABS CAR HIRE hyrbil Johannesburg Tambo Internationella Flygplats

Bästa hyrbil på Johannesburg Tambo Internationella Flygplats (JNB), Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

CABS CAR HIRE hyrbil Johannesburg Tambo Internationella Flygplats

CABS CAR HIRE hyrbil i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats

Hyrbilstips från Johannesburg Tambo Internationella Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Cabs-Car-Hire i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Cabs-Car-Hire i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats är Toyota Etios i uthyrningsklassen Kompakt. Dess pris är bara 24,43 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Sydafrika. Den billigaste bilen i Ekonomi från Cabs-Car-Hire i in Johannesburg Tambo Internationella Flygplats är presenterad av Hyundai i10 för 37,42 US$ per dag.

  Budget Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats med en medelranking på 8.4/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Budget Car Rental är Kia Picanto i uthyrningsklassen Mini för 12,26 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Budget Car Rental i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats Volkswagen Polo Vivo, med ett pris på 15,80 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats är Kia Picanto från Budget Car Rental. Dess pris är bara 12,26 US$ per dag. Budget Car Rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 8.4/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende CABS CAR HIRE i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats

CABS CAR HIRE
Info & Kontakter
Företagsnamn: Cabs-Car-Hire
Adress: Pick-Up: Meet and Greet at Information Desk at Airport, Drop off: Drop and Go area or Parkade 1 level 1, Johannesburg, 1401
Telefon: +27 11 392 1388
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Mottagande — En representant från biluthyrningsfirman möter dig på flygplatsen och tar med dig till hämtningsplatsen.

CABS CAR HIRE hyrbilsspriser i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
från 37 US$ från 46 US$ från 38 US$ från 45 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 12 US$ från 16 US$ från 71 US$ från 52 US$ från 26 US$ från 47 US$
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 18 US$ från 22 US$ från 49 US$ från 37 US$ från 44 US$
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
från 17 US$ från 18 US$ från 43 US$ från 35 US$
First Car Rental
First Car Rental
från 14 US$ från 17 US$ från 54 US$ från 79 US$ från 32 US$ från 37 US$ från 183 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 19 US$ från 22 US$ från 57 US$ från 63 US$ från 36 US$ från 47 US$
Europcar
Europcar
från 24 US$ från 23 US$ från 40 US$ från 46 US$
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
från 28 US$ från 28 US$ från 81 US$ från 86 US$ från 31 US$ från 57 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 19 US$ från 20 US$ från 71 US$ från 57 US$ från 46 US$ från 51 US$
Hertz
Hertz
från 22 US$ från 23 US$ från 51 US$ från 54 US$ från 65 US$ från 46 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 19 US$ från 23 US$ från 83 US$ från 57 US$ från 27 US$ från 64 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 23 US$ från 21 US$ från 83 US$ från 109 US$ från 38 US$ från 69 US$
Firefly
Firefly
från 21 US$ från 22 US$ från 51 US$ från 54 US$ från 47 US$ från 42 US$
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 30 US$ från 31 US$ från 57 US$ från 52 US$ från 56 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för CABS CAR HIRE hyrbilar