MEGADRIVE hyrbil Bratislava Flygplats
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

MEGADRIVE hyrbil Bratislava Flygplats

Bästa hyrbil på Bratislava Flygplats (BTS), Slovakien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

MEGADRIVE hyrbil Bratislava Flygplats

MEGADRIVE hyrbil i Bratislava Flygplats

MEGADRIVE i Bratislava Flygplats
MEGADRIVE
MEGADRIVE
8.5
/10
Utmärkt
8.6
/10
Totalt värde för pengarna
8.8
/10
Renlighet
8.3
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.5
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.3
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 250+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Bratislava Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från MegaDrive i Bratislava Flygplats recenserades av 250+ kunder med en ranking på 8.5/10. Den billigaste bilen från MegaDrive i Bratislava Flygplats är Suzuki Swift i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 20,19 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Slovakien. Den billigaste bilen i Ekonomi från MegaDrive i in Bratislava Flygplats är presenterad av Fiat Punto för 20,66 US$ per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Bratislava Flygplats med en medelranking på 9.2/10, baserat på recensioner från 10+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Citroen C3 i uthyrningsklassen Ekonomi för 28,01 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Slovakien, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Bratislava Flygplats Citroen C3, med ett pris på 28,01 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo. Dess pris startar från 25,99 US$ per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 8.1/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Bratislava Flygplats är Volkswagen Polo från EDENcars sk. Dess pris är bara 13,50 US$ per dag. EDENcars sk var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 8.8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende MEGADRIVE i Bratislava Flygplats

MEGADRIVE
Info & Kontakter
Företagsnamn: MegaDrive
Adress: Letisko M.R. Stefanika, Bratislava, 82104
Telefon: +421911582800
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8.5/10, vilket är Utmärkt

MEGADRIVE hyrbilsspriser i Bratislava Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
MegaDrive
MegaDrive
från 16 US$ från 17 US$ från 36 US$
Alamo
Alamo
från 15 US$ från 12 US$ från 114 US$ från 247 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 33 US$ från 64 US$ från 93 US$ från 122 US$ från 259 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 13 US$ från 86 US$ från 80 US$
Auto-Rental
Auto-Rental
från 28 US$ från 178 US$ från 89 US$ från 55 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 17 US$ från 18 US$ från 137 US$
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
från 17 US$ från 18 US$ från 117 US$ från 62 US$ från 118 US$
EDENcars sk
EDENcars sk
från 17 US$ från 14 US$ från 62 US$ från 75 US$
Enterprise
Enterprise
från 30 US$ från 33 US$ från 195 US$ från 284 US$
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 27 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 39 US$ från 28 US$
Europcar
Europcar
från 36 US$ från 29 US$ från 103 US$ från 87 US$
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
från 16 US$ från 13 US$ från 101 US$ från 57 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för MEGADRIVE hyrbilar