GOLDCAR hyrbil Niksic
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GOLDCAR hyrbil Niksic

Bästa hyrbil på Niksic , Montenegro. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

GOLDCAR hyrbil Niksic

GOLDCAR hyrbil i Niksic

GOLDCAR i Niksic
GOLDCAR
GOLDCAR
8.4
/10
Utmärkt
8.7
/10
Totalt värde för pengarna
8.4
/10
Renlighet
8.2
/10
Service vid hyrbilsdisken
8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 50+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Niksic

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Goldcar i Niksic recenserades av 50+ kunder med en ranking på 8.4/10. Den billigaste bilen från Goldcar i Niksic är Skoda Rapid i uthyrningsklassen Kompakt. Dess pris är bara 43,30 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Montenegro. Den billigaste bilen i Ekonomi från Goldcar i in Niksic är presenterad av Skoda Fabia för 134,40 US$ per dag.

  SurPrice Car Rentals är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Niksic med en medelranking på 9.1/10, baserat på recensioner från 25+ kunder. Det billigaste fordonet från SurPrice Car Rentals är Skoda Rapid i uthyrningsklassen Kompakt för 44,75 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Montenegro, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från SurPrice Car Rentals i Niksic Hyundai i20, med ett pris på 58,48 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Dacia Sandero. Dess pris startar från 44,84 US$ per dag från AVIS Car Rental, vars medelrankingvärde är 3.8/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Niksic är Chevrolet Spark från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 11,30 US$ per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 100+ kunder med en medelranking på 8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende GOLDCAR i Niksic

GOLDCAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Goldcar
Adress: Aerodromska bb, Tivat, 85320
Telefon: +382 69 197 897
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk direkt utanför flygplatsterminalen. Du behöver bara presentera dig vid disken.
Klassificering: 8.4/10, vilket är Utmärkt

GOLDCAR hyrbilsspriser i Tivat Flygplats (TIV)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Goldcar
Goldcar
från 124 US$ från 134 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 11 US$ från 11 US$ från 153 US$ från 55 US$
Europcar
Europcar
från 14 US$ från 15 US$ från 65 US$ från 49 US$ från 54 US$ från 39 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 44 US$ från 45 US$ från 177 US$ från 129 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 28 US$ från 28 US$ från 136 US$ från 123 US$ från 127 US$
InterRent
InterRent
från 48 US$ från 50 US$ från 85 US$
Enterprise
Enterprise
från 28 US$ från 28 US$ från 147 US$ från 54 US$
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
från 54 US$ från 67 US$ från 73 US$ från 172 US$
Alamo
Alamo
från 21 US$ från 21 US$ från 103 US$ från 47 US$
Green-Motion
Green-Motion
från 71 US$ från 55 US$ från 182 US$ från 98 US$ från 63 US$
Firefly
Firefly
från 27 US$
Rhodium
Rhodium
från 134 US$ från 146 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för GOLDCAR hyrbilar