Under 18 år Hyrbil Johor Bahru Flygplats
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Under 18 år Hyrbil Johor Bahru Flygplats

Bästa hyrbil på Johor Bahru Flygplats (JHB), Malaysia. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Under 18 år hyrbil i Johor Bahru Flygplats

GREEN MATRIX i Johor Bahru Flygplats
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.4
/10
Utmärkt
8.3
/10
Totalt värde för pengarna
8
/10
Renlighet
8.6
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.7
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.6
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Johor Bahru Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Green-Matrix är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Johor Bahru Flygplats med en medelranking på 8.4/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Green-Matrix är Perodua Viva i uthyrningsklassen Mini för 51,00 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Malaysia, vilket är Mini, är den billigaste bilen från Green-Matrix i Johor Bahru Flygplats Perodua Viva, med ett pris på 51,00 US$ per dag.

  Den billigaste Mini erbjuds av Europcar (rankad 7.6/10 av 250+ kunder). Bilen är en Perodua Myvi, vars pris är 33,18 US$ per dag.

  Bland Mini är den mest populära modellen Perodua Viva. Dess pris startar från 51,00 US$ per dag från Green-Matrix, vars medelrankingvärde är 8.4/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Johor Bahru Flygplats är Perodua Bezza från Paradise Rent A Car. Dess pris är bara 17,98 US$ per dag. Paradise Rent A Car var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 7.5/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Under 18 år hyrbilsspriser i Johor Bahru Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
från 32 US$ från 18 US$
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
från 104 US$
Europcar
Europcar
från 33 US$ från 18 US$ från 50 US$ från 53 US$
Green-Matrix
Green-Matrix
från 51 US$ från 53 US$ från 87 US$
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
från 35 US$ från 36 US$ från 85 US$
Insas-Pacific
Insas-Pacific
från 33 US$ från 55 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 48 US$ från 51 US$ från 73 US$ från 105 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 54 US$
Avis
Avis
från 48 US$ från 46 US$ från 68 US$ från 110 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 49 US$ från 53 US$ från 82 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Under 18 år hyrbilar