TARGET hyrbil Pesaro
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

TARGET hyrbil Pesaro

Bästa hyrbil på Pesaro , Italien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

TARGET hyrbil Pesaro

TARGET hyrbil i Pesaro

TARGET i Pesaro
TARGET
TARGET
7.6
/10
Mycket bra
8
/10
Totalt värde för pengarna
7.6
/10
Renlighet
7.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
6.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 2000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Pesaro

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Target Rent i Pesaro recenserades av 2000+ kunder med en ranking på 7.6/10. Den billigaste bilen från Target Rent i Pesaro är Fiat Panda i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 40,51 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Italien. Den billigaste bilen i Ekonomi från Target Rent i in Pesaro är presenterad av Fiat Panda för 40,51 US$ per dag.

  Dollar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Pesaro med en medelranking på 9/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder. Det billigaste fordonet från Dollar är Fiat 500 i uthyrningsklassen Mini för 10,49 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Italien, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Dollar i Pesaro Lancia Ypsilon, med ett pris på 11,99 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo. Dess pris startar från 18,18 US$ per dag från Sicily-By-Car, vars medelrankingvärde är 7.8/10, baserat på recensioner från 10000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Pesaro är Fiat 500 från Budget Car Rental. Dess pris är bara 8,91 US$ per dag. Budget Car Rental var recenserad av 10000+ kunder med en medelranking på 7.3/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende TARGET i Pesaro

TARGET
Info & Kontakter
Företagsnamn: Target Rent
Adress: Piazzale Sordoni, Falconara Marittima, Ancona, 60015
Telefon: 0039 0935 1865791 ext 09
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 7.6/10, vilket är Mycket bra

TARGET hyrbilsspriser i Rimini-miramare Flygplats (RMI)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 11 US$ från 15 US$ från 27 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 28 US$ från 39 US$ från 118 US$ från 114 US$ från 57 US$ från 44 US$
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
från 21 US$ från 26 US$ från 74 US$ från 30 US$ från 42 US$
Ecovia
Ecovia
från 21 US$ från 23 US$ från 162 US$
Winrent
Winrent
från 34 US$ från 38 US$ från 72 US$ från 54 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 39 US$ från 45 US$ från 203 US$ från 146 US$ från 57 US$ från 57 US$ från 189 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 22 US$ från 23 US$ från 205 US$ från 176 US$
Autovia
Autovia
från 69 US$ från 30 US$ från 205 US$ från 207 US$
Optimorent
Optimorent
från 88 US$ från 89 US$
Winrent-By-Leasys
Winrent-By-Leasys
från 22 US$ från 23 US$ från 140 US$ från 44 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för TARGET hyrbilar