DOLLAR hyrbil Kutaisi Airport
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

DOLLAR hyrbil Kutaisi Airport

Bästa hyrbil på Kutaisi Airport (KUT), Georgien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

DOLLAR hyrbil Kutaisi Airport

DOLLAR hyrbil i Kutaisi Airport

DOLLAR i Kutaisi Airport
DOLLAR
DOLLAR
8.3
/10
Utmärkt
7.5
/10
Totalt värde för pengarna
7.5
/10
Renlighet
8.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
9.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.6
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 25+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Kutaisi Airport

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Dollar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Kutaisi Airport med en medelranking på 8.3/10, baserat på recensioner från 25+ kunder. Det billigaste fordonet från Dollar är Renault Logan i uthyrningsklassen Ekonomi för 62,57 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Georgien, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Dollar i Kutaisi Airport Renault Logan, med ett pris på 62,57 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Honda Fit. Dess pris startar från 38,30 US$ per dag från Surprice, vars medelrankingvärde är 7.5/10, baserat på recensioner från 10+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Kutaisi Airport är Honda Fit från Surprice. Dess pris är bara 38,30 US$ per dag. Surprice var recenserad av 10+ kunder med en medelranking på 7.5/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende DOLLAR i Kutaisi Airport

DOLLAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Dollar
Adress: Samtredia, village didi jikhaishi, Kutaisi
Telefon: +995558904850
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Mottagande — En representant från biluthyrningsfirman möter dig på flygplatsen och tar med dig till hämtningsplatsen.
Klassificering: 8.3/10, vilket är Utmärkt

DOLLAR hyrbilsspriser i Kutaisi Airport

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Dollar
Dollar
från 63 US$ från 87 US$ från 157 US$ från 131 US$
Gtg-Cars
Gtg-Cars
från 45 US$ från 49 US$ från 153 US$ från 90 US$
Surprice
Surprice
från 38 US$ från 116 US$ från 88 US$ från 66 US$
City-Rent-Car
City-Rent-Car
från 223 US$ från 82 US$ från 96 US$
Hertz
Hertz
från 76 US$ från 105 US$ från 253 US$ från 158 US$
Thrifty
Thrifty
från 69 US$ från 96 US$ från 173 US$ från 144 US$
Europcar
Europcar
från 92 US$ från 113 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för DOLLAR hyrbilar