GLOBAL RENT A CAR hyrbil Mantsala
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GLOBAL RENT A CAR hyrbil Mantsala

Bästa hyrbil på Mantsala , Finland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

GLOBAL RENT A CAR hyrbil Mantsala

GLOBAL RENT A CAR hyrbil i Mantsala

Hyrbilstips från Mantsala

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Global-Rent-A-Car i Mantsala recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Global-Rent-A-Car i Mantsala är Volkswagen Golf i uthyrningsklassen Kompakt. Dess pris är bara 43,42 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Finland. Den billigaste bilen i Ekonomi från Global-Rent-A-Car i in Mantsala är presenterad av Volkswagen Polo för 58,16 US$ per dag.

  Scandia Rent är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Mantsala med en medelranking på 8/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Scandia Rent är Ford Ka i uthyrningsklassen Mini för 28,77 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Finland, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Scandia Rent i Mantsala Ford Fiesta, med ett pris på 29,26 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo. Dess pris startar från 37,48 US$ per dag från SIXT Rent A Car, vars medelrankingvärde är 8.5/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Mantsala är Ford Ka från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 28,13 US$ per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 8.5/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende GLOBAL RENT A CAR i Mantsala

GLOBAL RENT A CAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Global-Rent-A-Car
Adress: Meeting Point Car Rental Parking building P3B 2nd floor, Global Sign. , Elannontie 9, 01510 Vantaa , Helsinki
Telefon: +358400148950
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.

GLOBAL RENT A CAR hyrbilsspriser i Helsingfors Flygplats (HEL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
från 58 US$ från 119 US$ från 298 US$ från 129 US$ från 76 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 28 US$ från 37 US$ från 86 US$ från 139 US$ från 165 US$ från 122 US$ från 60 US$
Scandia Rent
Scandia Rent
från 29 US$ från 29 US$ från 86 US$ från 47 US$ från 169 US$
Europcar
Europcar
från 41 US$ från 42 US$ från 125 US$ från 76 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 42 US$ från 44 US$ från 165 US$ från 164 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 45 US$ från 45 US$ från 132 US$ från 199 US$ från 108 US$ från 155 US$
FiRent
FiRent
från 117 US$ från 133 US$ från 137 US$ från 94 US$
addCar
addCar
från 43 US$ från 91 US$ från 156 US$ från 133 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 42 US$ från 42 US$ från 100 US$ från 131 US$ från 91 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 34 US$ från 34 US$ från 151 US$
Green-Motion
Green-Motion
från 36 US$ från 36 US$ från 54 US$ från 300 US$
International Supplier
International Supplier
från 110 US$ från 188 US$ från 1 591 US$ från 191 US$ från 147 US$
Alamo
Alamo
från 87 US$ från 93 US$ från 205 US$ från 188 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för GLOBAL RENT A CAR hyrbilar