BUDGET hyrbil Escazú
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET hyrbil Escazú

Bästa hyrbil på Escazú , Costa Rica. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

BUDGET hyrbil Escazú

BUDGET hyrbil i Escazú

BUDGET i Escazú
BUDGET
BUDGET
7.5
/10
Mycket bra
6.6
/10
Totalt värde för pengarna
7.5
/10
Renlighet
7
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.9
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.4
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 25+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Escazú

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Budget Car Rental i Escazú recenserades av 25+ kunder med en ranking på 7.5/10. Den billigaste bilen från Budget Car Rental i Escazú är Toyota Yaris i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 6,30 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Stadsjeep i Costa Rica. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Budget Car Rental i in Escazú är presenterad av Daihatsu Bego för 18,09 US$ per dag.

  Easy-Car är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Escazú med en medelranking på 8.8/10, baserat på recensioner från 5+ kunder. Det billigaste fordonet från Easy-Car är Hyundai Grand i10 i uthyrningsklassen Ekonomi för 16,28 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Costa Rica, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Easy-Car i Escazú Ssangyong Korando, med ett pris på 18,39 US$ per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Suzuki Jimny. Dess pris startar från 17,32 US$ per dag från Dollar Car Rental, vars medelrankingvärde är 6.3/10, baserat på recensioner från 25+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Escazú är Suzuki Celerio från Payless Car Rental. Dess pris är bara 4,40 US$ per dag. Payless Car Rental var recenserad av 25+ kunder med en medelranking på 6.7/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende BUDGET i Escazú

BUDGET
Info & Kontakter
Företagsnamn: Budget Car Rental
Adress: Paseo Colon, San Jose, 255-1007
Telefon: 506-2-436-2015
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 7.5/10, vilket är Mycket bra

BUDGET hyrbilsspriser i San José Internationella Flygplats (SJO)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 28 US$ från 32 US$ från 54 US$
Payless Car Rental
Payless Car Rental
från 4 US$ från 87 US$ från 107 US$
Green-Motion
Green-Motion
från 10 US$ från 145 US$ från 131 US$
Enterprise
Enterprise
från 40 US$ från 43 US$ från 106 US$ från 88 US$ från 54 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 12 US$ från 45 US$ från 17 US$
Easy-Car
Easy-Car
från 31 US$ från 16 US$ från 72 US$ från 18 US$
Payless Car Rental
Payless Car Rental
från 9 US$ från 40 US$
International Supplier
International Supplier
från 32 US$ från 38 US$ från 57 US$
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
från 53 US$ från 53 US$ från 75 US$
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
från 72 US$ från 29 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 30 US$ från 35 US$ från 49 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 23 US$ från 29 US$ från 121 US$ från 57 US$ från 37 US$
Alamo
Alamo
från 16 US$ från 17 US$ från 58 US$ från 29 US$
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
från 30 US$ från 30 US$ från 80 US$ från 34 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 16 US$ från 53 US$ från 31 US$
Europcar
Europcar
från 38 US$ från 46 US$
Apex
Apex
från 25 US$ från 33 US$ från 43 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för BUDGET hyrbilar