Exotisk Hyrbil Melbourne
10
00
10
00
Exotisk Hyrbil Melbourne

Exotisk Hyrbil Melbourne

Bästa hyrbil på Melbourne , Australien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Exotisk hyrbil i Melbourne

HERTZ i Melbourne
HERTZ
HERTZ
8.5
/10
Utmärkt
7.9
/10
Totalt värde för pengarna
8.8
/10
Renlighet
8.6
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.3
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.9
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 2000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Melbourne

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Kabriolet bokas ofta av våra kunder i Melbourne. Den billigaste Kabriolet representeras av Mercedes E Class Convertible från Europcar i Melbourne. Dess pris börjar från 137,44 US$ per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Melbourne med en medelranking på 8.5/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Suzuki Swift i uthyrningsklassen Ekonomi för 31,28 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Australien, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Melbourne Nissan Qashqai, med ett pris på 40,14 US$ per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Mitsubishi Outlander. Dess pris startar från 34,45 US$ per dag från East-Coast, vars medelrankingvärde är 6.9/10, baserat på recensioner från 5000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Melbourne är Hyundai Accent från Bargain-Car-Rentals. Dess pris är bara 11,74 US$ per dag. Bargain-Car-Rentals var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 7.2/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Exotisk hyrbilsspriser i Melbourne Flygplats Internationell Terminal (MEL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 20 US$ från 46 US$ från 45 US$ från 65 US$ från 114 US$ från 32 US$
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
från 19 US$ från 31 US$ från 53 US$ från 31 US$
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
från 28 US$ från 65 US$ från 33 US$
Europcar
Europcar
från 62 US$ från 62 US$ från 123 US$ från 190 US$ från 143 US$ från 55 US$
East-Coast
East-Coast
från 22 US$ från 37 US$ från 52 US$ från 51 US$
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
från 26 US$ från 48 US$ från 70 US$ från 25 US$
National
National
från 60 US$ från 67 US$ från 113 US$ från 68 US$
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 47 US$ från 102 US$ från 51 US$
Carhood
Carhood
från 29 US$ från 36 US$ från 26 US$
Enterprise
Enterprise
från 51 US$ från 46 US$ från 65 US$ från 106 US$ från 52 US$
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 46 US$ från 82 US$ från 52 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 23 US$ från 105 US$ från 32 US$ från 108 US$ från 104 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 54 US$ från 70 US$ från 101 US$ från 69 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 29 US$ från 31 US$ från 65 US$ från 42 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 30 US$ från 32 US$ från 68 US$ från 39 US$
Red-Spot
Red-Spot
från 62 US$ från 67 US$ från 87 US$ från 133 US$ från 77 US$
Alamo
Alamo
från 34 US$ från 42 US$ från 78 US$ från 44 US$
Sixt
Sixt
från 29 US$ från 41 US$ från 79 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Exotisk hyrbilar