FIREFLY hyrbil Croydon
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

FIREFLY hyrbil Croydon

Bästa hyrbil på Croydon , Australien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

FIREFLY hyrbil Croydon

FIREFLY hyrbil i Croydon

FIREFLY i Croydon
FIREFLY
FIREFLY
7.9
/10
Mycket bra
7.4
/10
Totalt värde för pengarna
8.3
/10
Renlighet
8.1
/10
Service vid hyrbilsdisken
7
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.6
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Croydon

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Firefly Car Rental i Croydon recenserades av 500+ kunder med en ranking på 7.8/10. Den billigaste bilen från Firefly Car Rental i Croydon är Toyota Yaris i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 23,14 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Stadsjeep i Australien. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Firefly Car Rental i in Croydon är presenterad av Nissan Dualis för 31,17 US$ per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Croydon med en medelranking på 9.2/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Suzuki Swift i uthyrningsklassen Ekonomi för 26,66 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Australien, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Croydon Nissan Qashqai, med ett pris på 35,45 US$ per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Mitsubishi Outlander. Dess pris startar från 48,68 US$ per dag från East-Coast, vars medelrankingvärde är 6.8/10, baserat på recensioner från 5000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Croydon är Hyundai i20 från East-Coast. Dess pris är bara 16,12 US$ per dag. East-Coast var recenserad av 5000+ kunder med en medelranking på 8.1/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende FIREFLY i Croydon

FIREFLY
Info & Kontakter
Företagsnamn: Firefly Car Rental
Adress: 10/209 Harris Street, Pyrmont, Sydney, 2009, NSW
Telefon: 0295188450
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 7.9/10, vilket är Mycket bra

FIREFLY hyrbilsspriser i Sydney Flygplats (SYD)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 63 US$ från 105 US$ från 42 US$
Red-Spot
Red-Spot
från 17 US$ från 18 US$ från 28 US$ från 42 US$ från 28 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 57 US$ från 55 US$ från 94 US$ från 129 US$ från 40 US$
Europcar
Europcar
från 89 US$ från 111 US$ från 178 US$ från 112 US$ från 153 US$ från 73 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 46 US$ från 67 US$ från 164 US$ från 65 US$
Carhood
Carhood
från 21 US$ från 25 US$ från 30 US$
Sixt
Sixt
från 39 US$ från 46 US$ från 91 US$
National
National
från 41 US$ från 75 US$ från 189 US$ från 47 US$
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 97 US$ från 208 US$ från 106 US$
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
från 30 US$ från 57 US$ från 47 US$
Enterprise
Enterprise
från 34 US$ från 70 US$ från 30 US$ från 132 US$ från 81 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 39 US$ från 41 US$ från 58 US$ från 98 US$ från 56 US$
East-Coast
East-Coast
från 19 US$ från 40 US$ från 93 US$ från 49 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 43 US$ från 73 US$ från 106 US$ från 55 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 54 US$ från 73 US$ från 107 US$ från 73 US$
Alamo
Alamo
från 32 US$ från 30 US$ från 72 US$ från 54 US$
Aerodrive
Aerodrive
från 28 US$ från 80 US$ från 43 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för FIREFLY hyrbilar