SIXT hyrbil Cairns Flygplats Inrikesterminal
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SIXT hyrbil Cairns Flygplats Inrikesterminal

Bästa hyrbil på Cairns Flygplats Inrikesterminal (CNS), Australien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

SIXT hyrbil Cairns Flygplats Inrikesterminal

SIXT hyrbil i Cairns Flygplats Inrikesterminal

SIXT i Cairns Flygplats Inrikesterminal
SIXT
SIXT
6.5
/10
Bra
6.3
/10
Totalt värde för pengarna
6.5
/10
Renlighet
7
/10
Service vid hyrbilsdisken
6.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
6.6
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 10+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Cairns Flygplats Inrikesterminal

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Sixt i Cairns Flygplats Inrikesterminal recenserades av 10+ kunder med en ranking på 6.5/10. Den billigaste bilen från Sixt i Cairns Flygplats Inrikesterminal är Hyundai i20 i uthyrningsklassen Kompakt. Dess pris är bara 23,11 US$ per dag.

  Kompakt i Cairns Flygplats Inrikesterminal. Den billigaste bilen i Kompakt från Sixt i Cairns Flygplats Inrikesterminal är Hyundai i20 för 23,11 US$ per dag.

  Red-Spot är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Cairns Flygplats Inrikesterminal med en medelranking på 9.4/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Red-Spot är Mitsubishi Mirage i uthyrningsklassen Mini för 30,51 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Cairns Flygplats Inrikesterminal är Kompakt med priser från Red-Spot som börjar med 33,16 US$ per dag för Hyundai i20.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Australien, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Red-Spot i Cairns Flygplats Inrikesterminal Mitsubishi Outlander, med ett pris på 45,64 US$ per dag.

  Den billigaste Kompakt i Cairns Flygplats Inrikesterminal från Budget Car Rental (rankad 8.7/10 av 2000+ kunder), och den mest överkomliga bilen som syns i gruppen från uthyraren är Hyundai i20 vars pris är 50,86 US$ per dag.

  Den billigaste Stadsjeep erbjuds av samma uthyrare: Budget Car Rental. Bilen är en Nissan X-Trail, vars pris är 58,10 US$ per dag.

  Som för den mest populära uthyraren i Australien, dess namn är East-Coast (medelranking på 7.6/10 från 5000+ kunders recensioner). Den billigaste Kompakt i Cairns Flygplats Inrikesterminal är Hyundai i20, med priser som startar från 17,54 US$ per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Mitsubishi Pajero. Dess pris startar från 56,69 US$ per dag från East-Coast, vars medelrankingvärde är 7.6/10, baserat på recensioner från 5000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Cairns Flygplats Inrikesterminal är Hyundai i20 från East-Coast. Dess pris är bara 17,54 US$ per dag. East-Coast var recenserad av 5000+ kunder med en medelranking på 7.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende SIXT i Cairns Flygplats Inrikesterminal

SIXT
Info & Kontakter
Företagsnamn: Sixt
Adress: 146 Sheridan Street, 146 Sheridan Street, Cairns, 4870, QLD, QLD
Telefon: +61-7-40316055
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Kostnadsfri skyttelbuss — Biluthyrningsfirman erbjuder kostnadsfri transport med skyttelbuss till hämtningsplatsen i närheten av huvudterminalen.
Klassificering: 6.5/10, vilket är Bra

SIXT hyrbilsspriser i Cairns Flygplats Inrikesterminal

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Sixt
Sixt
från 27 US$ från 39 US$ från 76 US$
Red-Spot
Red-Spot
från 31 US$ från 33 US$ från 39 US$ från 88 US$ från 46 US$
East-Coast
East-Coast
från 20 US$ från 36 US$ från 84 US$ från 57 US$
Europcar
Europcar
från 42 US$ från 54 US$ från 75 US$ från 81 US$ från 52 US$
Alamo
Alamo
från 32 US$ från 42 US$ från 82 US$ från 44 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 41 US$ från 54 US$ från 87 US$ från 52 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 40 US$ från 53 US$ från 86 US$ från 58 US$
Enterprise
Enterprise
från 38 US$ från 38 US$ från 42 US$ från 85 US$ från 51 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 41 US$ från 58 US$ från 87 US$ från 56 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 41 US$ från 56 US$ från 87 US$ från 56 US$
National
National
från 43 US$ från 48 US$ från 101 US$ från 52 US$
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 40 US$ från 78 US$ från 51 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för SIXT hyrbilar