THRIFTY hyrbil Avalon Geelong Flygplats
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY hyrbil Avalon Geelong Flygplats

Bästa hyrbil på Avalon Geelong Flygplats (AVV), Australien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

THRIFTY hyrbil Avalon Geelong Flygplats

THRIFTY hyrbil i Avalon Geelong Flygplats

Hyrbilstips från Avalon Geelong Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Thrifty Car Rental i Avalon Geelong Flygplats recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Thrifty Car Rental i Avalon Geelong Flygplats är Toyota Yaris i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 31,23 US$ per dag.

  Fullstor i Avalon Geelong Flygplats och i uthyrningsklassen Stadsjeep i Australien. Den billigaste bilen i Fullstor från Thrifty Car Rental i Avalon Geelong Flygplats är Toyota Camry för 63,88 US$ per dag. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Thrifty Car Rental i in Avalon Geelong Flygplats är presenterad av Mitsubishi ASX för 33,63 US$ per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Avalon Geelong Flygplats med en medelranking på 8.2/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Suzuki Swift i uthyrningsklassen Ekonomi för 36,28 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Avalon Geelong Flygplats är Fullstor med priser från Hertz Car Hire som börjar med 52,83 US$ per dag för Toyota Camry.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Australien, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Avalon Geelong Flygplats Nissan Qashqai, med ett pris på 41,96 US$ per dag.

  Den billigaste Fullstor i Avalon Geelong Flygplats från Alamo (rankad 0/10 av + kunder), och den mest överkomliga bilen som syns i gruppen från uthyraren är Toyota Camry vars pris är 154,08 US$ per dag.

  Den billigaste Stadsjeep erbjuds av samma uthyrare: Alamo. Bilen är en Mitsubishi ASX, vars pris är 26,69 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Avalon Geelong Flygplats är Hyundai i20 från Alamo. Dess pris är bara 22,49 US$ per dag. Alamo har inte recenserats av våra kunder än, så bli den första att göra det!

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende THRIFTY i Avalon Geelong Flygplats

THRIFTY
Info & Kontakter
Företagsnamn: Thrifty Car Rental
Adress: Terminal Building , 80 Beach Road , Avalon, 3212 , VIC, Victoria
Telefon: +61 03 9904 0000
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

THRIFTY hyrbilsspriser i Avalon Geelong Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 31 US$ från 64 US$ från 75 US$ från 34 US$
Enterprise
Enterprise
från 56 US$ från 56 US$ från 168 US$ från 29 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 36 US$ från 53 US$ från 163 US$ från 42 US$
Europcar
Europcar
från 111 US$ från 147 US$ från 168 US$ från 248 US$ från 113 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 42 US$ från 157 US$ från 66 US$ från 49 US$
Alamo
Alamo
från 54 US$ från 154 US$ från 27 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 42 US$ från 160 US$ från 68 US$ från 69 US$
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 91 US$ från 179 US$ från 120 US$
National
National
från 108 US$ från 185 US$ från 70 US$

Varför hyra bil hos CARNGO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för THRIFTY hyrbilar